Muodosta vaikuttava visio

Kouluttajana toimii  Mikko Kalliola

Selkeä visio antaa suunnan yrityksen kasvulle ja strategialle. Opi erottamaan tavoite ja visio toisistaan ja muodostamaan vaikuttava visio!

Kokonaispituus

11 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Vision puute on suurin este yrityksen kasvulle. Ilman visiota päätöksiä tehdään asiakkaiden ja muuttuvan markkinan palvelemiseksi. Ilman visiota yritystä johtaa asiakastarve, ei sen johtajat. 

Parhaimmillaan visio antaa koko organisaatiolle suunnan ja merkityksen tunteen. Ihmiset tietävät, mikä on oikeutus yrityksen toiminnalle. Selkeä visio auttaa myös markkinoinnissa ja tuo ideoita sisällöntuotantoon. 

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Ymmärrät, mitä visio tarkoittaa, ja nostat ajattelusi liiketoimintasuunnittelujargonin yläpuolelle! 
  2. Tiedät, miten vaikuttava visio muodostetaan! 
  3. Saat visiosi muuttumaan toiminnaksi! 

Koulutus avaa silmäsi sille, miten vaikuttava visio muodostetaan. Erityisen tärkeää tämä on sinulle, joka olet mukana muotoilemassa yrityksen strategiaa.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mikko Kalliola

Luova johtaja, Aava & Bang Oy

Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippuarvioin ja vaikuttavin tuloksin.  

 

Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja ylitsepursuavasta huumorista. Hänen esiintymistään on luonnehdittu seuraavasti: "Jotain herätyskokouksen ja stand-up komiikan välillä. Tarinoita, joiden yhteys omaan työhön aukeaa ydinlatauksen voimalla!". 

 

Puhetilaisuuksien lisäksi yli 20 vuoden markkinointikokemuksella Mikko on ollut mukana sadoissa myynnin ja markkinoinnin projekteissa, aina strategisesta suunnittelusta käytännön toteutukseen. 

 

Mikko on tunnettu yhtenä Aava & Bang Oy:n perustajista ja luovana johtajana, Lilithin Kuolleistaherättäjänä, Speakersforumin puhujana, sekä TV:stä tuttuna reality-isänä. 

 

Koulutuksen arviot

81 %

14 tyytyväisyys
6x
6x
0x
1x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Jenni N.

Intohimoinen ja hauska esiintymistyyli kouluttajalla.

Muutamaan minuuttiin oli saatu tiivistettyä todella hyvin oleellinen asia ja herätti ajatuksia. Erityinen plussa hyvästä esimerkistä, mikä ero on innottomalla ja innostavalla visiolla.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.