Motivaation vahvistaminen etänä

Sisältää kirjaotteen

Kouluttajana toimii  Ulla Vilkman

Luo edellytykset sisäisen motivaation syttymiselle etätyössä ja opi vahvistamaan tiimin motivaatiota etänä.

Kokonaispituus

22 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Sitoutuminen ja halu tehdä työ mahdollisimman hyvin syttyy silloin, kun työhön on sisäistä motivaatiota. Motivaation vahvistaminen erityisesti etäältä voi kuitenkin joskus tuntua haastavalta. Tässä koulutuksessa käydään läpi kolme psykologista perustarvetta sisäisen motivaation sytyttäjänä ja käytännön esimerkkejä ja vinkkejä motivaation vahvistamiseen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mitkä asiat vaikuttavat sisäisen motivaation syttymiseen 
  • Saat käytännön vinkkejä motivaation vahvistamiseen hajautetussa työssä 
  • Opit lisäämään ja vahvistamaan tiimiläistesi omaehtoisuutta 

Koulutus antaa käytännön vinkkejä motivaation vahvistamiseen etänä ja se sopii kaikille esimiehille, joiden tiimi työskentelee joko osittain tai kokonaan etänä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Ulla Vilkman

etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija sekä tietokirjailija. Hän auttaa organisaatioita kehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön. 

 
Ullalla on vankka kokemus johtoryhmien ja esimiesten kouluttamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä. Häneltä on ilmestynyt seuraavat julkaisut: Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum Pro 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017) ja Etätyö ulkomailla (2020). 

Koulutuksen arviot

81 %

50 tyytyväisyys
17x
22x
8x
2x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Harri Nieminen

Hyvää ja tuttua asiaa.


Jari M.

Oikein hyvä!


Sirpa L.

Selkeä ja sopivan pituinen. Herätti ajatuksia omasta johtamistyylistä sekä antoi kehittämisideoita.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.