Motivaation vahvistaminen etänä

Sisältää kirjaotteen

Kouluttajana toimii  Ulla Vilkman

Luo edellytykset sisäisen motivaation syttymiselle etätyössä ja opi vahvistamaan tiimin motivaatiota etänä.

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

22 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Sitoutuminen ja halu tehdä työ mahdollisimman hyvin syttyy silloin, kun työhön on sisäistä motivaatiota. Motivaation vahvistaminen erityisesti etäältä voi kuitenkin joskus tuntua haastavalta. Tässä koulutuksessa käydään läpi kolme psykologista perustarvetta sisäisen motivaation sytyttäjänä ja käytännön esimerkkejä ja vinkkejä motivaation vahvistamiseen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tiedät, mitkä asiat vaikuttavat sisäisen motivaation syttymiseen 
  • Saat käytännön vinkkejä motivaation vahvistamiseen hajautetussa työssä 
  • Opit lisäämään ja vahvistamaan tiimiläistesi omaehtoisuutta 

Koulutus antaa käytännön vinkkejä motivaation vahvistamiseen etänä ja se sopii kaikille esimiehille, joiden tiimi työskentelee joko osittain tai kokonaan etänä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija, Timanttia Consulting Oy

Ulla Vilkman on modernin työelämän kehittäjä, etäjohtamisen ja etätyön asiantuntija sekä tietokirjailija. Hän auttaa organisaatioita lue lisääkehittämään hajautetussa organisaatiossa, monipaikkaisessa työssä sekä etätyössä tarvittavaa osaamista sekä muokkaamaan toimintakulttuuria sopivammaksi aika- ja paikkariippumattomaan työhön.    Ullalla on vankka kokemus johtoryhmien ja esimiesten kouluttamisesta sekä erilaisten työpajojen ja kehittämisprojektien vetämisestä. Häneltä on ilmestynyt seuraavat julkaisut: Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä (Talentum Pro 2016), Hyvän johtamisen työkalupakki (Ideapakka 2017) ja Etätyö ulkomailla (2020). 

Kaikki kouluttajan koulutukset Ulla Vilkman

Koulutuksen arviot

81 %

48 tyytyväisyys
16x
22x
7x
2x
1x

Jari M.

Oikein hyvä!


Sirpa L.

Selkeä ja sopivan pituinen. Herätti ajatuksia omasta johtamistyylistä sekä antoi kehittämisideoita.


Juha S.

.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.