Organisaation monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio

Kouluttajana toimii  Terhi Mäkelä

Mitä lyhenne ”DEI” tarkoittaa ja miksi tämä on tärkeää ymmärtää ja panna käytäntöön työelämässä?

Kokonaispituus

15 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Oletko törmännyt lyhenteeseen ”DEI” ja miettinyt mitäköhän sillä tarkoitetaan ja miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut?  

Tämä koulutus purkaa konkreettisiin palasiin tuon termin ja havainnollistaa mitä monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio tarkoittavat työympäristössä. Saat myös vinkkejä, kuinka voit itse toimia inklusiivisemmin ja siten parantaa työyhteisösi hyvinvointia sekä suoriutumista vastuistanne.  

Tämä koulutusvideo auttaa katsojaansa pääsemään DEI-käsitteiden parissa perustasolle. Tästä paketista on hyötyä ihan jokaiselle työntekijälle.   

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Terhi Mäkelä

Senior Principal, Korn Ferry

Olen monissa liemissä keitetty hyvän johtamisen, toimivien organisaatioiden ja monimuotoisen työelämän puolestapuhuja. Reippaat 20 vuotta olen näiden asioiden parissa työskennellyt ja suhtaudun edelleen intohimoisesti liiketoimintojen ja kulttuurien transformaatioihin sekä inklusiivisempien työyhteisöjen rakentamiseen. Mottoni on: ”Fall seven times, stand up eight.”    

Koulutuksen arviot

80 %

3 tyytyväisyys
1x
1x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mikko Kankaanpää

Helposti ymmärrettävä.

Kouluttajan vastaus:

“Kiitos palautteesta Mikko, mukavaa kuulla!“

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.