Organisaation monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
15 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä lyhenne ”DEI” tarkoittaa ja miksi tämä on tärkeää ymmärtää ja panna käytäntöön työelämässä?

Opi seuraavia taitoja

Oletko törmännyt lyhenteeseen ”DEI” ja miettinyt mitäköhän sillä tarkoitetaan ja miksi siitä pitäisi olla kiinnostunut?  

Tämä koulutus purkaa konkreettisiin palasiin tuon termin ja havainnollistaa mitä monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja inkluusio tarkoittavat työympäristössä. Saat myös vinkkejä, kuinka voit itse toimia inklusiivisemmin ja siten parantaa työyhteisösi hyvinvointia sekä suoriutumista vastuistanne.  

Tämä koulutusvideo auttaa katsojaansa pääsemään DEI-käsitteiden parissa perustasolle. Tästä paketista on hyötyä ihan jokaiselle työntekijälle.   

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Terhi Mäkelä

Terhi Mäkelä

Senior Principal, Korn Ferry

Olen monissa liemissä keitetty hyvän johtamisen, toimivien organisaatioiden ja monimuotoisen työelämän puolestapuhuja. Reippaat 20 vuotta olen näiden asioiden parissa lue lisäätyöskennellyt ja suhtaudun edelleen intohimoisesti liiketoimintojen ja kulttuurien transformaatioihin sekä inklusiivisempien työyhteisöjen rakentamiseen. Mottoni on: ”Fall seven times, stand up eight.”    

Kaikki kouluttajan koulutukset Terhi Mäkelä

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Mikko Kankaanpää

Helposti ymmärrettävä.

Kouluttajan vastaus:

“Kiitos palautteesta Mikko, mukavaa kuulla!“

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.