Modernin tietoturvan elementit

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
16 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 146,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten suojaat liiketoimintaa kyberrikolliselta? Kuinka toimit, kun tapahtuu tietoturvaloukkaus? Ota haltuun tietoturvan peruskäsitteet ja periaatteet, jotta osaat toimia oikein!

Opi seuraavia taitoja

Päivitämme koulutustarjontaamme! Koulutus poistuu Seduosta 31.8. Katso se ennen sitä!

Mikä on ihmisen ja teknologian rooli tietoturvan toteuttamisessa? Mitä tarkoittaa sipulipuolustus? Entä miten rakennetaan suojakuori?

Tässä koulutuksessa kuulet kyberturvallisuusasiantuntijan Pete Niemisen mietteitä siitä, mikä on keskeistä modernissa tietoturvassa ja kuinka organisaatio voi parhaiten suojautua 2020-luvun kyberuhkilta. Opit, mitkä tekniset ratkaisut ovat keskiössä tietoturvassa ja kuinka pitää toimia, jos tietoturvaloukkaus osuu omalle kohdalle.

Miksi katsoa koulutus?

  1.     Opit, mistä elementeistä moderni tietoturva koostuu.
  2.     Kuulet, mikä rooli ihmisellä ja teknologialla on onnistuneessa tietoturvassa.
  3.     Opit, miten moderni liiketoiminta voi suojautua kyberuhkilta ja suojata tiedon.

Koulutus sopii erityisesti eri alojen asiantuntijoille, jotka haluavat lisätä ymmärrystään tietoturvan perusteista ja peruskäsitteistä.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 146,00 €
Pete Nieminen

Pete Nieminen

Kyberturvallisuusasiantuntija

Pete Nieminen on laajalti tunnettu asiantuntija, joka on valittu 11 kertaa Suomen TOP 100 tietotekniikkavaikuttajien joukkoon. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus uusista lue lisääteknologiaratkaisuista, tietohallinnosta, liiketoimintojen kehittämisestä digitalisuuden eri muodoissa ja johtamisesta. Asiantuntijatyön, aktiivisen blogien kirjoittamisen lisäksi hänen mielipiteitään ja tietämystään lainataan usein alan lehdistössä. Uransa aikana Pete on toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä useissa yrityksissä, kuten IBM, BasWare, Enfo, Atea ja Salomaa Group. Lisää osaamista ja verkostoitumista hän on kartoittanut toimimalla Tietotekniikan liitossa (TIVIA) ja Tietoturva ry:ssä (FISA) hallituksessa ja hallituksen puheenjohtajana. Syventääkseen osaamistaan ja kykyään kertoa asioista ymmärrettävästi, hän on hankkinut yli 70 kansainvälistä teknistä sertifiointia ja käynyt useita tietoturvallisuuteen, johtamiseen ja toimintamalleihin liittyvää koulutusta. Työkseen Pete auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa ja palveluitaan tietotekniikan avulla. Hän tekee paljon käytännön tutkimustyötä uusien ja tulevien ratkaisujen osalta, mutta myös perinteisten mallien toimivuuden ja toimintaympäristöjen muutostenhallinnasta.    

Kaikki kouluttajan koulutukset Pete Nieminen

Koulutuksen arviot

88 %

17 tyytyväisyys
8x
8x
1x
0x
0x

Matti Venho

Hyvä paketti.
Olisi hyvä, jos kysymykset luettaisiin myös ääneen. Ei olisi niin paljon pitkähköjä hiljaisia kohtia.


Kaija R.

Hyvä ja selkeästi esitetty asiat. Kiinnostava aihe ja tärkeä.


Johanna Olli

Koulutus oli hyvä. Autossa kuunnellessani koulutuksia, pidän siitä ettei kysymyksiä tarvitse lukea.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.