Moderni taloushallinnon esimies muutoksessa

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
35 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunnista ja ota haltuun modernin taloushallinnon esimiehen viisi kriittistä kehittämisaluetta. Saat vinkkejä ja vastauksia hyvän esimiestyön toteuttamiseen ja kehittämiseen.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Tiimin johtaminen Esihenkilötyön alkeet Muutosjohtaminen

Taloushallintotyön murroksen ja kehityksen ollessa vauhdikasta on syytä pysähtyä pohtimaan, mitä vallitsevat ja tulevat muutokset vaativat omalta esimiestyöltä. Taloushallinnossa haastetta lisää erityisesti, kun pitää hallita monta osaamisaluetta yhtä aikaa, rajatuin resurssein. Aika on yleensä esimiehen vähäisin resurssi. 

Muutokset, joita esimiehet kohtaavat tänä päivänä ovat usein sen kaltaisia, jotka haastavat olemassa olevat voimavarat ja tunnetut ratkaisut. Organisaatioilta ja yksilöiltä vaaditaan muutosvalmiutta ja oppimiskykyä. Ratkaisuja on pystyttävä luomaan epävarmuuden ja joskus jopa kaaoksen keskellä.  Organisaatiot ovat jatkuvassa muutosliikkeessä, jolloin muutoksesta syntyy pysyvä tila. Esimiesten on kyettävä ennakoivasti kehittämään tiimejä ja työyhteisöjä vastaamaan joskus jopa yllättäviinkin haasteisiin.  Esimies on tässä kehittämisessä avainroolissa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • ymmärrät aikaisten varoitusmerkkien tunnistamisen tärkeyden  

  • tiedät, mitä päätöksenteossa tulee erityisesti huomioida  

  • osaat rakentaa muutosvalmiutta tiimissäsi  

  • tunnistat, miksi oppivan organisaation luominen on ratkaisu moneen haasteeseen  

  • ymmärrät, miksi oikein toimiminen on tänä päivänä ensiarvoisessa asemassa esimiestyössä 

Tässä koulutuksessa Hannamari Heino nostaa tarkasteluun esimiehen 5 kriittistä kehittämisaluetta. Koulutus soveltuu kaikille taloushallinnon esimiehille tai sitä kohti suuntaaville. 

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Hannamari Heino

Hannamari Heino

Saga Professional Trainer | Saga Property Advisor, KTM, KM, AKA-Yleisauktorisoitu, väitöskirjatutkija

Hannamari Heino on kauppatieteiden ja kasvatustieteiden maisteri sekä väitöskirjatutkija, aiheenaan strateginen johtaminen. Hannamari on talousjohtamisen sekä lue lisäätulosvastuullisen johtamisen kokenut asiantuntija ja kouluttaja, jolla on monipuolinen johtajakokemus yrityksistä eri omistajapohjilla sekä eri toimialoilta. Dynaamiset johtamiskyvyt ovat hänen erityisosaamisalueensa talousjohtamisen lisäksi. Hannamarin johtotähtenä on yhdistää taloudellinen ajattelu ja kannattavuuden ohjaus ihmisen käyttäytymisen ymmärtämisen kanssa. Hannamarin erityinen vahvuus on tuoda tutkimus ja tiede helposti ymmärrettävään muotoon toiminnan tasolla toteutettavaksi.

Kaikki kouluttajan koulutukset Hannamari Heino

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.