Miten tehdä yritysvideo, joka erottuu joukosta?

Kouluttajana toimii  Tommi Niukkanen

Onnistunut ja erottuva yritysvideo on suunnattu oikealle kohderyhmälle, ydinviesti on kirkastettu ja video herättää katsojassa tunteita. Opi tekemään omista yritysvideoistasi entistäkin parempia! Koko kuvaus

Kokonaispituus

11 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Yritysvideon tuottaminen on aina investointi. Videon suunnitteluun ja tuotantoon uppoaa rahaa ja työtunteja, mutta onnistunut video maksaa parhaimmillaan ne monin kerroin takaisin. Miten sitten varmistat, että video onnistuu? 

Tässä koulutuksessa ohjaaja Tommi Niukkanen jakaa parhaat niksinsä erottuvan yritysvideon suunnitteluun. Kuulet, miten saavutat kohdeyleisösi, kuinka kirkastat videon ydinviestin ja miksi tunteita kannattaa herättää. Opit myös, miksi naapurin ideaa ei kannata kopioida, vaan rohkeasti kulkea omaa polkua! 

Koulutus sopii kaikille henkilöille, jotka pohtivat yritysvideon tuottamista joko omin voimin tai ammattilaisen kanssa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tommi Niukkanen

Käsikirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja, Aava & Bang Oy

Tommi on videotiimin idea- ja sisältönikkari, joka saa kaikki ideat ja tarinat kukoistamaan. Vapaa-aikakin kuluu videoiden parissa, sillä Tommilla on lähes kokoajan joku projekti menossa. Taidetta ja musiikkivideoita pukkaa. Uransa aikana sadoissa eri kokoisissa videotuotannoissa mukana ollut Tommi tietää, kuinka videolla voidaan herättää oikeaa tunnetta ja kannustaa kaikkia olemaan hieman rohkeampia ja heittäytymään.

Koulutuksen arviot

84 %

11 tyytyväisyys
5x
4x
1x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Nina H.

Selkeä kokonaisuus


Ville Ferm

Videoita itse teen yrityksille, niin mielestäni tämä oli aivan loistava. Olisi kyllä voinut olla pidempikin.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.