Miten tehdä yritysvideo, joka erottuu joukosta?

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
11 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Onnistunut ja erottuva yritysvideo on suunnattu oikealle kohderyhmälle, ydinviesti on kirkastettu ja video herättää katsojassa tunteita. Opi tekemään omista yritysvideoistasi entistäkin parempia!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Video

Yritysvideon tuottaminen on aina investointi. Videon suunnitteluun ja tuotantoon uppoaa rahaa ja työtunteja, mutta onnistunut video maksaa parhaimmillaan ne monin kerroin takaisin. Miten sitten varmistat, että video onnistuu? 

Tässä koulutuksessa ohjaaja Tommi Niukkanen jakaa parhaat niksinsä erottuvan yritysvideon suunnitteluun. Kuulet, miten saavutat kohdeyleisösi, kuinka kirkastat videon ydinviestin ja miksi tunteita kannattaa herättää. Opit myös, miksi naapurin ideaa ei kannata kopioida, vaan rohkeasti kulkea omaa polkua! 

Koulutus sopii kaikille henkilöille, jotka pohtivat yritysvideon tuottamista joko omin voimin tai ammattilaisen kanssa. 

Koulutuksen sisältö

Miten tehdä yritysvideo, joka erottuu joukosta?
Koulutuksen kokonaiskesto
11 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tommi Niukkanen

Tommi Niukkanen

Käsikirjoittaja, ohjaaja, leikkaaja, Aava & Bang Oy

Tommi on videotiimin idea- ja sisältönikkari, joka saa kaikki ideat ja tarinat kukoistamaan. Vapaa-aikakin kuluu videoiden parissa, sillä Tommilla on lähes kokoajan joku lue lisääprojekti menossa. Taidetta ja musiikkivideoita pukkaa. Uransa aikana sadoissa eri kokoisissa videotuotannoissa mukana ollut Tommi tietää, kuinka videolla voidaan herättää oikeaa tunnetta ja kannustaa kaikkia olemaan hieman rohkeampia ja heittäytymään.

Kaikki kouluttajan koulutukset Tommi Niukkanen

Koulutuksen arviot

73 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
1x
1x
0x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.