Miten teet toimivan viestintäsuunnitelman projektille?

Kouluttajana toimii  Mika Purola

Onks pakko viestiä jos ei yhtään haluu? Projekteista puhuttaessa kyllä on, ja vieläpä säännöllisesti. Tämän koulutuksen jälkeen tiedät mistä lähteä.

Kokonaispituus

18 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Projektijohtajalla on monta lankaa käsissään. Viestintä ei usein ole niistä se mieluisin, tai luonnollisin rooli. Usein viestintä jää tekemättä, tai se tehdään puutteellisesti. Tässä koulutuksessa opetellaan tekemään riittävän hyvä viestintäsuunnitelma, ja taklataan tämä este projektiltasi.  
 

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Kenelle projektista pitäisi viestiä 

  • Kenen pitäisi kantaa vastuu viestinnästä 

  • Mistä kannattaa viestiä, ja mistä ei  
     

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat viedä projektinsa kunnialla maaliin. Erityisesti projektipäälliköt, ja projektityöntekijät hyötyvät tästä koulutuksesta.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mika Purola

Senior Coach, Adapro

Mika Purola on projektijohtamisen asiantuntija, jonka tausta on kuluttajaelektroniikkateollisuuden HR- ja HRD-projektijohtotehtävissä. Mika on kerryttänyt ammattitaitoa kouluttamisesta kymmeniä vuosia, ja hän on kokenut kouluttaja, joka tietää kuinka ottaa nopeasti haltuun olosuhteiden lisäksi yleisön. 

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.