Miten syntyy viestintäkampanjan luova konsepti?

Kouluttajana toimii  Vilja Vehkaoja

Sopii kuunteluun

Aina ei vaan lähde. Vai lähtisikö sittenkin? Miten varmistetaan, että luova suunnittelu on mahdollista, & jalostetaan ideasilpusta toimiva konsepteja? Koko kuvaus

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Viestintä on tehokasta, kun sen pohjana on tarkkaan mietitty luova konsepti. Mutta mitä luova suunnittelu edellyttää ja miten tiimistä saa irti parhaat ideat? Entä miten ideat jalostetaan konseptiksi, ja miten konsepti lopulta löytää muodon ja kanavat? 

Tästä koulutuksessa… 

  • Saat konkreettisia keinoja luovaan suunnitteluun  
  • Opit uusia fasilitointikeinoja luovan suunnittelun tukemiseen  
  • Saat tukea toimivan konseptin valintaan ja ideoinnin eri vaiheisiin.  

Tämä koulutus sopii kaikille viestinnän ja markkinoinnin sisältöjen parissa toimiville, sekä asiantuntijoille, joiden työhön liittyy konseptointia ja viestinnän suunnittelua.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Vilja Vehkaoja

Johtava viestintäkonsultti, Viestintätoimisto Drum

Vilja Vehkaoja on johtava viestintäkonsultti viestintätoimisto Drumissa ja entinen pitkän linjan uutistoimittaja. Vilja on tehnyt miltei 20 vuotta toimittajan työtä MTV:n uutisissa, Nelosen uutisissa, Ylellä sekä STT:ssä. Työ uutistoimitusten ytimessä on antanut aitiopaikan median murrokseen, mistä on valtavasti hyötyä myös markkinointiviestinnässä. 

Koulutuksen arviot

93 %

6 tyytyväisyys
4x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.