Miten rakennat onnistuneen asiantuntijaesityksen?

Kouluttajana toimii  Petteri Niemi

Vakuuta yleisösi presentaatiolla, joka koukuttaa ja kehottaa toimintaan.

Kokonaispituus

13 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Asiantuntijoina meidän on yhä useammin vakuutettava yleisömme asiastamme, olipa kyse seminaariesityksestä, asiakastapaamisesta tai tiimipalaverista. On tärkeää saada presentaatiollasi aikaan reaktio ja vangita yleisön kiinnostus heti alusta alkaen. 

Tässä koulutuksessa opit, miten rakennat asiantuntijapresentaation, joka vakuuttaa yleisön ideoistasi ja saa heidät toimimaan. Kun sovellat koulutuksen oppeja, ihmiset jonottavat juttusillesi presentaatiosi jälkeen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit rakentamaan loogisen asiantuntijapresentaation, joka kannustaa yleisöä toimintaan. 
  • Opit välttämään asiantuntijapresiksen suurimman virheen, joka pilaa todella suuren osan esiintymistilaisuuksista. 
  • Saat vinkkejä, miten sinun kannattaa aloittaa ja lopettaa hyvä asiantuntijapresentaatio. 

Koulutus soveltuu asiantuntijoille, jotka haluavat pitää tuloksellisempia esityksiä ja saada enemmän irti esiintymistilanteistaan. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petteri Niemi

OTM, KTM, Petteri Niemi Consulting

Petteri Niemi on juristi, ekonomi ja yrittäjä.  

 

Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne palveluina asiantuntijayrityksille, jotka haluavat menestyä. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalveluiden myyntiä ja markkinointia, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä. 

 

Esiintyminen, kommunikaatio ja vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että nämä taidot erottelevat parhaat asiantuntijat massasta tulevaisuudessa. 

Koulutuksen arviot

80 %

5 tyytyväisyys
1x
3x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Nina H.

Lyhyt ja selkeä.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.