Miten perustelet hinnoittelun ja puhut hinnasta?

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Aleksi Rautavuori

Oppituntien lukumäärä:
10
Koulutuksen kokonaiskesto:
44 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunnetko perusteet hinnoittelupäätöstesi takana? Kuinka puhut hinnasta niin, että asiakas vakuuttuu? Tämän koulutuksen jälkeen ymmärrät, kuinka tehdään viisaita hinnoittelupäätöksiä ja rakennetaan kannattavaa liiketoimintaa.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Hinnoittelu

Palvelusi tai tuotteesi on kunnossa ja iskuvalmis. Mutta miten tartut hintakysymykseen? Liian korkeina pidetyt hinnat voivat toimia kaupanteon esteenä, kun taas liian matalat hinnat vahingoittavat katetta. 

Yrityksen on osattava puolustaa hintojaan, ja myyjän on valmistauduttava huolellisesti asiakkaan yleisimpiin hinta-argumentteihin. Hinnoittelu on monitasoinen aihe, joten hinnoista on puhuttava selvästi myös yrityksen sisällä. 

 

Koulutuksen jälkeen tiedät: 

  • Hinnoittelun osa-alueet – mitä kukin lopulta tarkoittaa, kun puhuu hinnasta? 
  • Toimintaympäristön vaikutus – mitä juuri teidän kannattaa sanoa hinnoistanne? 
  • Hinnoittelumenetelmät – puhutteko arvosta, kustannuksista vai kilpailutekijöistä? 
  • Toimialatason hintapuheet – oletteko hintajohtajia vai -seuraajia? 

 

Roolistasi riippumatta hinnoittelun perusteiden ymmärtäminen on välttämätöntä matkalla parempaan kannattavuuteen ja arvostukseen sidosryhmien silmissä. Koulutus sopii niin myynnin, markkinoinnin, talouden kuin yleisjohdon tehtävissä toimiville. Koulutus käsittelee hinnoittelua pääosin myyjän näkökulmasta, mutta se on sujuvasti ymmärrettävissä myös ostajan roolissa toimivalle. 

Koulutuksen sisältö

Hinta ja hinnoittelun osa-alueet
Hinnasta puhuminen eri toimintaympäristöissä
Hinnoittelumenetelmät
Yhteenveto ja kertauskysely

1:20


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
44 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Aleksi Rautavuori

Aleksi Rautavuori

Toimitusjohtaja, kouluttaja ja puheenjohtaja

Aleksi Rautavuori (DI, MBA) on yritysjohtaja ja suomalaisen työelämän vaikuttaja. Aleksi johtaa UKKO-konsernia, jonka tunnetuin palvelu on kymmenien tuhansien suomalaisten lue lisääkäyttämä UKKO.fi-kevytyrittäjäpalvelu. Hän toimii lisäksi itsensä työllistäjien asiaa ajavan Uusi työ ry:n puheenjohtajana.  Aleksi on kokenut hinnoittelun ja myynnin johtaja, jolla on kokemusta useilta teollisuuden ja palveluiden toimialoilta. Aleksi on Suomen johtavia hinnoittelun asiantuntijoita. Hän tuntee paitsi hinnoittelun teoreettisen taustan, tietää myös, miten luodaan yrityksen tavoitteisiin ja toimintaympäristöön perustuva käytännön hinnoittelustrategia. Aleksi osaa puhua hinnoittelustrategioista ymmärrettävästi ja innostavasti sekä osoittaa hinnoittelutoimien tulosvaikutuksen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Aleksi Rautavuori

Koulutuksen arviot

78 %

13 tyytyväisyys
3x
8x
1x
0x
1x

Kari H.

Erittäin hyvätasoinen materiaali ja kouluttaja!

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.