Miten parannat kannattavuutta kaupan ehdoilla?

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
32 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kuinka tilkitset hintavuodot? Miten hinnoitella palvelukapasiteetti? Tässä koulutuksessa opit erilaistamaan hintoja ja kehittämään kannattavuutta kaupan ehdoilla.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Hinnoittelu

Palvelusi tai tuotteesi hinnoittelu on toivottavasti toimivaa isossa kuvassa. Hinnoittelu mahdollistaa kannattavan kasvun, ja asiakkaasi ja oma tiimisi pitävät selkeästi toimivasta hinnoittelusta. 

Kaupan ehdot saattavat kuitenkin jäädä vähemmälle huomiolle myyjän tai ostajan silmissä. Erilaiset hintavuodot saattavat vesittää kannattavuuden, vaikka hinnoittelu olisi suunniteltu hyvin. Strateginen suhtautuminen kaupan ehtoihin auttaa yhä useampaa yritystä erottumaan muita paremmalla kannattavuudella. 

 

Koulutuksen jälkeen tunnistat, miten: 

  • Laaja kirjo erilaisia kaupan ehtoihin liittyviä vaihtoehtoja on käytössäsi. 
  • Suuri merkitys kaupan ehdoilla on kokonaiskannattavuuteen. 
  • Teet valinnan, kannattaako kaupan ehdot ottaa puheeksi vai pitää taka-alalla. 
  • Maksuehdot, hyvitteet, alennukset, hintasäännöt ja dynaamiset hinnat toimivat. 
  • Hintojen hallittu erilaistaminen on tärkeää, jotta kannattavuutta voi parantaa. 

 

Roolistasi riippumatta kaupan ehtojen ymmärtäminen on tärkeää kannattavuuden parantamiseksi. Johdolle kaupan ehdot mahdollistavat strategisen valinnan. Operatiivisessa tehtävässä kutakin kauppaa voi pyrkiä parantamaan aiempaa laajemmalla ajattelulla. Tästä syystä koulutus sopii niin myynnin, markkinoinnin, talouden kuin yleisjohdon tehtävissä toimiville. Koulutus käsittelee kaupan ehtoja pääosin myyjän näkökulmasta, mutta se on sujuvasti ymmärrettävissä myös ostajan roolissa toimivalle. 

Koulutuksen sisältö

Paranna kannattavuutta kaupan ehdoilla
Yhteenveto ja kertauskysely

2:11


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
32 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Aleksi Rautavuori

Aleksi Rautavuori

Toimitusjohtaja, kouluttaja ja puheenjohtaja

Aleksi Rautavuori (DI, MBA) on yritysjohtaja ja suomalaisen työelämän vaikuttaja. Aleksi johtaa UKKO-konsernia, jonka tunnetuin palvelu on kymmenien tuhansien suomalaisten lue lisääkäyttämä UKKO.fi-kevytyrittäjäpalvelu. Hän toimii lisäksi itsensä työllistäjien asiaa ajavan Uusi työ ry:n puheenjohtajana.  Aleksi on kokenut hinnoittelun ja myynnin johtaja, jolla on kokemusta useilta teollisuuden ja palveluiden toimialoilta. Aleksi on Suomen johtavia hinnoittelun asiantuntijoita. Hän tuntee paitsi hinnoittelun teoreettisen taustan, tietää myös, miten luodaan yrityksen tavoitteisiin ja toimintaympäristöön perustuva käytännön hinnoittelustrategia. Aleksi osaa puhua hinnoittelustrategioista ymmärrettävästi ja innostavasti sekä osoittaa hinnoittelutoimien tulosvaikutuksen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Aleksi Rautavuori

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.