Miten neuvotella palkasta?

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tiedätkö oikeasti, miten palkkaneuvotteluita kannattaa lähentyä ja kuinka valmistautua niihin?

Opi seuraavia taitoja

Palkasta kannattaa, ja siitä pitää neuvotella. Jos haluat vaikuttaa omaan tulotasoosi, oli se sitten palkankorotus tai työpaikanvaihdon yhteydessä, niin muutaman helpon tekniikan avulla se on paljon todennäköisempää.  

Usein palkkaneuvottelu koetaan välttämättömänä pahana ja tyydytään siihen, että palkka nousee hiljalleen työsopimuksessa määrättyjen ehtojen mukaan, tai työpaikkaa vaihtaessa on vain helpompi ottaa mukisematta vastaan mitä tarjotaan. Mutta tällä tavalla sinä jätät rahaa ja muita etuja pöydälle.  

Tässä koulutuksessa opitaan asioita ja tekniikoita, jotka on helppo soveltaa seuraavaa palkkaneuvottelua varten ja käytännölliset esimerkit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen sisältövideot
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Paula Ruohoranta

Paula Ruohoranta

Head of Sales, XMLdation

Paula on työskennellyt myynnin parissa lähes 20 vuotta, joista noin puolet Lontoossa. Oman uran hän on rakentanut finanssi- ja fintech-alalla, mutta on mentoroinut erikokoisia lue lisääkasvuyrityksiä läpi toimialojen. Näiden lisäksi Paula auttaa naisia valmistautumaan palkkaneuvotteluihin ja myymään oman osaamisensa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Paula Ruohoranta

Koulutuksen arviot

93 %

6 tyytyväisyys
4x
2x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.