Miten neuvotella palkasta?

Kouluttajana toimii  Paula Ruohoranta

Tiedätkö oikeasti, miten palkkaneuvotteluita kannattaa lähentyä ja kuinka valmistautua niihin?

Kokonaispituus

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Palkasta kannattaa, ja siitä pitää neuvotella. Jos haluat vaikuttaa omaan tulotasoosi, oli se sitten palkankorotus tai työpaikanvaihdon yhteydessä, niin muutaman helpon tekniikan avulla se on paljon todennäköisempää.  

Usein palkkaneuvottelu koetaan välttämättömänä pahana ja tyydytään siihen, että palkka nousee hiljalleen työsopimuksessa määrättyjen ehtojen mukaan, tai työpaikkaa vaihtaessa on vain helpompi ottaa mukisematta vastaan mitä tarjotaan. Mutta tällä tavalla sinä jätät rahaa ja muita etuja pöydälle.  

Tässä koulutuksessa opitaan asioita ja tekniikoita, jotka on helppo soveltaa seuraavaa palkkaneuvottelua varten ja käytännölliset esimerkit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Paula Ruohoranta

Head of Sales, XMLdation

Paula on työskennellyt myynnin parissa lähes 20 vuotta, joista noin puolet Lontoossa. Oman uran hän on rakentanut finanssi- ja fintech-alalla, mutta on mentoroinut erikokoisia kasvuyrityksiä läpi toimialojen. Näiden lisäksi Paula auttaa naisia valmistautumaan palkkaneuvotteluihin ja myymään oman osaamisensa. 

Koulutuksen arviot

87 %

9 tyytyväisyys
5x
3x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.