Mahdollista esteetön rekrytointi!

Kouluttajana toimii  Atso Ahonen

Tiedätkö mitä on esteettömyys? Hyvä, entä mitä esteettömyys tarkoittaa rekrytoinnin kontekstissa? Katso koulutus, ja opi miten teet entistä yhdenvertaisempaa rekrytointia. Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

34 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tiedätkö mitä esteettömyys tarkoittaa rekrytoinnin kontekstissa? Nousussa oleva monimuotoisuuden huomioimisen trendi käsittää myös yhdenvertaisen rekrytoinnin. Jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua, tulee organisaatioiden tehdä tietoisia valintoja ja ratkaisuja esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi. 

Tässä koulutuksessa…  

  • Pääset käsiksi tietoon siitä miksi ja miten esteettömyys tulee ottaa huomioon rekrytointiprosessissa  
  • Opit milloin ja mitä toimenpiteitä kannattaa tehdä!  

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työtehtävät liittyvät henkilöstösuunnitteluun tai rekrytointiin. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Atso Ahonen

Atso Ahonen

Esteettömyysasiantuntija, Riesa Consultative Oy

Atso Ahonen on esteettömyysasiantuntija, joka tuntee vammaisten henkilöiden tarpeet ja toiveet. Esteettömyys tarkoittaa Atsolle käytännön toimivuutta ja lue lisäänäkymistä konkreettisesti kaikkien ihmisten arjessa. Yrittäjänä Atso kokee voivansa edistää yhdenvertaisuutta käytännön tasolla!

Kaikki kouluttajan koulutukset Atso Ahonen

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.