Miten esimies voi hyödyntää empatiaa?

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Anu Kuistiala

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mitä tuot mukanasi, kun astut huoneeseen? Mikä merkitys empatialla ja tunneälyllä on esimiestyössä? Entä kuinka voit kehittää niitä?

Empatia ja psykologinen turvallisuus ovat yrityksen menestystekijöitä. Kun henkilöstö voi hyvin ja uskaltaa puhua asioista, myös yritys menestyy paremmin.   

Tässä koulutuksessa opit, mitä on empaattinen johtaminen ja miten luodaan psykologista turvallisuutta käytännön tilanteissa. Mielen taidot ovat ratkaisevan tärkeitä kaikille esimiehille. Jos haluaa johtaa muita, täytyy osata johtaa myös itseään. 

Koulutuksen sisältö

Empatia esimiestyössä
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

kouluttaja, tietokirjailija

Olen MTV Uutisten entinen päätoimittaja, sisältöjohtaja ja Moskovan kirjeenvaihtaja. Nykyinen itsenäinen johtajanainen.    Minulla on pitkä kokemus lue lisäävaativista esimiestehtävistä ja haluan jakaa oppimaani. Autan etenemään työelämässä ja löytämään vahvuudet. Vain tuntemalla itsensä voi menestyä. Voin myös kertoa, mitä ei kannata tehdä. Siitäkin on kokemusta. Erityisalaani ovat esimiestyö ja johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Puhun myös mielen voimasta sekä tunnetaidoista.    Väittäisin tietäväni mistä puhun. Olen menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Olen tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anu Kuistiala

Koulutuksen arviot

85 %

11 tyytyväisyys
5x
4x
2x
0x
0x

Juha S.

Tärkeitä perusasioita kenelle tahansa joka haluaa saada jotain merkityksellistä aikaan.


Ulla Partanen

Onhan se joka sana totta mitä tässä kerrotaan.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.