Miten arvioit, sopiiko rekrykandidaatti tiimiin?

Kouluttajana toimii  Petteri Tuomimaa

Sopii kuunteluun

Mitä asioita sinun pitää ottaa huomioon, kun arvioit kandidaatin sopivuutta olemassa olevaan tiimiin?

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kun rekrytoit uutta henkilöä tiimiisi, on monta asiaa, jotka pitää ottaa huomioon. Keskittyminen vain rooliin ja yksittäisen ihmisen taitoihin on kompastuskivi, johon moni esihenkilö helposti kopsahtaa. 

Tiimidynamiikan huomioon ottaminen rekrytointia tehtäessä on varsinkin etätyön lisääntyessä erityisen olennaista. Tämä koulutus toimii herättävänä alustuksena rekrytoinnin kehittämiselle sekä erityisesti osallistamisen lisäämiselle.  

Koulutus sopii rekrytoinnin parissa työskenteleville henkilöille laajasti. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Petteri Tuomimaa

Toimitusjohtaja, Tuomimaa Consulting Oy

Petteri Tuomimaa (BBA) on vuoden rekrytoijaksi vuonna 2019 valittu Woltin Talent Acquisition Partner, joka myös johtaa omaa konsultointiyritystään sivutoimisesti. Petterillä on kuusi vuotta kokemusta rekrytoinnista, joista neljä vuotta kansainvälisenä asiantuntijana rekrytoinnin saralla. Petteri on ollut mukana rakentamassa Nitorista Suomen parasta yritystä (Great Place to Workin mukaan) ja Remedyllä rekrytoimassa tiimiläisiä vuoden peliksikin (esim. IGN:n toimesta) valittuun Controlliin.

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Mika L.

Lähestyy melko monipuolisesti rekrytointiprosessiin liittyviä asioita ja kiteyttää avainkohdat selkeästi.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.