Mitä somekanavien datasta kannattaa seurata?

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
16 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Pysäyttävätkö postauksenne peukalot? Mitä somen datatulvasta kannattaa mitata, ja onko seuraajien määrällä merkitystä? Entä miten todistetaan tekemisen kannattavuus?

Mitä somen datatulvasta kannattaa mitata? Millä mittareilla on oikeasti merkitystä ja miten niitä voi seurata? Poimi tästä koulutuksesta viisi käytännöllistä vinkkiä somen mittaamiseen!  

Koulutuksen jälkeen: 

  • Saat selkoa somen datatulvaan.  
  • Opit asettamaan oikeanlaiset tavoitteet.  
  • Saat viisi vinkkiä somekanavien mittaamiseen.   

Koulutus soveltuu erilaisille asiantuntijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystään sosiaalisen median sisällöntuotannosta 

Koulutuksen sisältö

Sosiaalisen median mittarit
Miten sisältöä arvioidaan?
Vinkkejä tulevaisuuteen

3:07


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
16 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Mirkka Guthwert

Mirkka Guthwert

Digitaalisen viestinnän asiantuntija, Viestintätoimisto Drum

Mirkka Guthwert työskentelee Drumissa digitaalisen viestinnän asiantuntijana. Hän on sosiaaliseen lue lisäämediaan erikoistunut digiosaaja ja kouluttanut lukuisia yrityksiä ja organisaatioita sosiaalisen median hyödyntämiseen viestinnässä ja asiantuntijatyössä. Valmennusten lisäksi Mirkka suunnittelee ja tuottaa verkkosivuja ja erilaisia digitoteutuksia sekä touhuaa asiakkaiden ja Drumin sosiaalisen median kanavissa monipuolisesti: suunnittelee, tekee sisältöä, mainostaa ja analysoi. Sydämeltään Mirkka on kuitenkin mittaamisesta innostunut datanörtti.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Mirkka Guthwert

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.