Mitä on taitava asiakaspalvelu?

Katsottavissa 1.9. asti

Kouluttajana toimii  Antti Nevalainen

Sopii kuunteluun

Mitä on taitava asiakaspalvelu? Mitä asiakas merkitsee, ja kuinka löydät itsesi asiakaspalvelijana?

Kokonaispituus

27 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Organisaation tuotteiden ja prosessien jälkeen jäljelle jää aina asiakasta palveleva ihminen - tehtävän tasosta riippumatta. Yksittäisellä asiakaspalvelijalla on suuri vaikutus kokonaiskuvaan, eikä ole merkityksetöntä, kuinka tämä ainutlaatuinen tyyppi toimii!  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Mikä on ajatuksen voima, ja miten ajatuksia uudelleenohjelmoidaan? 
  • Teetkö vaikeissa tilanteissa yrityksellesi palveluksia, vai lisää tuhoa  
  • Miten toimia arvojen mukaan, firman hyväksi 

Koulutus sopii kaikille asiakasrajapinnassa toimiville, sekä asiakaspalvelutiimien vetäjille ja esihenkilöille.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Antti Nevalainen

Toimitusjohtaja, Valmento Oy

Antti Nevalainen on palkittu kulttuurimuutosjohtaja, yrittäjä ja toimitusjohtaja Valmento Oy:ssä. Antti on toiminut palveluliiketoiminnan parissa jo kohta 30 vuotta ja suurimman osan ajasta kouluttanut yksilöitä ja organisaatioita oman johtamistyön ohella. Kannuksensa Antti on ansainnut maailman suurimmalla toimialalla kiinteistöjen parissa.  

Koulutuksen arviot

86 %

13 tyytyväisyys
7x
3x
3x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Tuula Karppinen

Koulutus oli todella hyvä. Tuli paljon ajatuksia ja mietteitä asiakaspalvelutyöstä. Kouluttaja oli selkeä ja selvästi tiesi mistä puhui.


Sanna A.

Selkeä ja käytännöllinen. Mielenkiinto pysyy hyvin mukana.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.