Esihenkilö! Tiedätkö nämä monimuotoisuudesta?

Kouluttajana toimii  Terhi Mäkelä

Monimuotoisuus, inkluusio ja yhdenvertaisuus eivät ole asioita, joita kannattaa ulkoistaa HR:n hoidettavaksi, vaan esihenkilön tulisi osata huomioida nämä asiat myös omassa työskentelyssään! Koko kuvaus

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Organisaatiot ovat käyttäneet maailman laajuisesti vuositasolla yli 7 miljardia euroa monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inkluusion lisäämiseksi työyhteisöissä. Miksi tähän alueeseen on investoitu näin merkittävästi? Mitä hyötyä siitä on organisaatioille ja tiimeille? Ja mikä tärkeintä, miksi sinun tulisi esihenkilönä olla asiasta kiinnostunut – jopa innostunut?  

Koulutuksessa opit mm.: 

  • Mitä on kaikki mukaan ottava johtaminen 
  • Neljän kohdan ohjeen monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inkluusion lisäämiseksi organisaatiossasi 
  • Mitkä virheet kannattaa kiertää kaukaa 

Tämä koulutusvideo sisältää esimiehille konkreettisia ohjeita monimuotoisuuden hyötyjen realisoimiseksi sekä tukea sille, ettet tee yleisimpiä virheitä aiheen parissa.    

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Terhi Mäkelä

Senior Principal, Korn Ferry

Olen monissa liemissä keitetty hyvän johtamisen, toimivien organisaatioiden ja monimuotoisen työelämän puolestapuhuja. Reippaat 20 vuotta olen näiden asioiden parissa työskennellyt ja suhtaudun edelleen intohimoisesti liiketoimintojen ja kulttuurien transformaatioihin sekä inklusiivisempien työyhteisöjen rakentamiseen. Mottoni on: ”Fall seven times, stand up eight.”    

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.