Esihenkilö! Tiedätkö nämä monimuotoisuudesta?

Mitä opit tässä koulutuksessa

Monimuotoisuus, inkluusio ja yhdenvertaisuus eivät ole asioita, joita kannattaa ulkoistaa HR:n hoidettavaksi, vaan esihenkilön tulisi osata huomioida nämä asiat myös omassa työskentelyssään!

Organisaatiot ovat käyttäneet maailman laajuisesti vuositasolla yli 7 miljardia euroa monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inkluusion lisäämiseksi työyhteisöissä. Miksi tähän alueeseen on investoitu näin merkittävästi? Mitä hyötyä siitä on organisaatioille ja tiimeille? Ja mikä tärkeintä, miksi sinun tulisi esihenkilönä olla asiasta kiinnostunut – jopa innostunut?  

Koulutuksessa opit mm.: 

  • Mitä on kaikki mukaan ottava johtaminen 
  • Neljän kohdan ohjeen monimuotoisuuden, yhdenvertaisuuden ja inkluusion lisäämiseksi organisaatiossasi 
  • Mitkä virheet kannattaa kiertää kaukaa 

Tämä koulutusvideo sisältää esimiehille konkreettisia ohjeita monimuotoisuuden hyötyjen realisoimiseksi sekä tukea sille, ettet tee yleisimpiä virheitä aiheen parissa.    

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Terhi Mäkelä

Terhi Mäkelä

Senior Principal, Korn Ferry

Olen monissa liemissä keitetty hyvän johtamisen, toimivien organisaatioiden ja monimuotoisen työelämän puolestapuhuja. Reippaat 20 vuotta olen näiden asioiden parissa lue lisäätyöskennellyt ja suhtaudun edelleen intohimoisesti liiketoimintojen ja kulttuurien transformaatioihin sekä inklusiivisempien työyhteisöjen rakentamiseen. Mottoni on: ”Fall seven times, stand up eight.”    

Kaikki kouluttajan koulutukset Terhi Mäkelä

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
19 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö