Mistä on vahva yrityskulttuuri tehty – Case Aava & Bang

Oppituntien lukumäärä:
7
Koulutuksen kokonaiskesto:
46 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mistä on vahva yrityskulttuuri tehty? Nappaa tästä koulutuksesta Great Place to Work -listauksessa Suomen parhaaksi ja Euroopan 3. parhaaksi sijoittuneen Aava & Bangin vinkit vahvan yrityskulttuurin rakentamiseen.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Yrityskulttuuri Työnantajabrändi Työntekijäkokemus

Mikä meidät oikeasti sitouttaa yritykseemme? Mikä aiheuttaa sen, että tunnemme olevamme oikeassa paikassa ja haluamme koko sydämen palosta olla tekemässä hommia yrityksen väreissä? Aava & Bang sijoittui ensimmäiseksi Suomen parhaat työpaikat 2020 -listauksessa sekä vuoden 2020 Great Place to Work® -listauksessa Euroopan 3. parhaaksi työpaikaksi pienten organisaatioiden sarjassa. 

Vahvan yrityskulttuurin menestysreseptistä ovat keskustelemassa Aava & Bangin henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala ja asiakkuusjohtaja Piia Raidén. 

Koulutuksessa Piia ja Hanne-Mari kertovat oman tarinan kautta miksi yrityskulttuuriin kannattaa panostaa, mistä elementeistä se muodostuu, miten yrityskulttuuria voidaan tietoisesti johtaa ja millaisilla konkreettisilla askelilla voit lähteä liikkeelle.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Opit, millaisia vaiheita yrityskulttuurin rakentamiseen liittyy 
  2. Saat työkaluja tunnistaa organisaatiosi kulttuurin vahvuuksia ja kehittämiskohteita 
  3. Saat konkreettisia vinkkejä yrityskulttuurin kehittämiseen 

Koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut yrityskulttuurin kehittämisestä HR:n, johtamisen, rekrytointien tai työnantajamielikuvan näkökulmasta. 

Koulutuksen sisältö

Yrityskulttuurin kehittäminen
Vahvan yrityskulttuurin resepti
Yrityskulttuurin kehittäminen
Yhteenveto ja kertauskysely

7:14


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
46 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hanne-Mari Miskala

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja, Aava & Bang Oy

Hanne-Mari Miskala (FM) on Aava & Bangin henkilöstöjohtaja,  jota innostaa voittavien tiimien rakentaminen sekä oman organisaation sisällä lue lisääettä asiakkaiden kanssa.  Hanne-Mari on ollut kehittämässä yrityskulttuuria, työnantajamielikuvaa ja rekrytointia voimakkaan kasvun tehneessä asiantuntijayrityksessä jo yhdeksän vuoden ajan. Tällä hetkellä Aava & Bang työllistää noin 40 markkinoinnin ammattilaista. Tunnustuksena pitkäjänteisestä kehitystyöstä Aava & Bang voitti Suomen parhaat työpaikat -listauksessa ensimmäisen sijan pienten organisaatioiden sarjassa vuonna 2020.     Oman organisaation kehittämisen lisäksi Hanne-Marin työskentelee myös Markkinointivirittämö -kasvuohjelman sekä muiden valmennuskokonaisuuksien parissa. Näiden kautta hän on ollut rakentamassa markkinoinnin työpaikkoja 150 pk-yrityksen kanssa ja ollut tukemassa heidän rekrytointi- ja perehdytysprosessiaan. Näin ollen pk-yrityksen rekrytoinnin ja henkilöstöjohtamisen mahdollisuudet ja haasteet ovat tulleet tutuksi. Hanne -Mari syttyy ihmisistä - siitä, miten yhteispeli saadaan onnistumaan ja jokainen loistamaan omassa roolissaan. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hanne-Mari Miskala
Piia Raidén

Piia Raidén

Asiakkuusjohtaja, Aava & Bang

Piia Raidénilla on kokemusta yli 20 vuotta finanssialalta asiakkuuksien johtamisesta, tuloksellisesta myyntityöstä, myynnin johtamisesta, sekä lue lisääpaikallisjohtajan tehtävistä. Henkilöstöjohdon opinnot, sekä pedagoginen pätevyys tukevat työskentelyä myös usean vuoden ajan esimies- ja työyhteisövalmennusten toteuttajana, liiketoiminnan kehittäjänä, sekä työeläkeyhtiön työkykyjohtamisen kehityspäällikkönä.     Piian vahvuus on verkostojen luominen, yrityskulttuurin rakentaminen, liiketoiminnan kehittäminen ja asiakkaiden kokonaisvaltaisen, sisäisen sekä ulkoisen markkinointivahvuuden löytäminen. Tärkein onnistumisen mittari Piialla on asiakkaan kanssa yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttaminen kasvumarkkinoinnin keinoin. Piia vastaa myös Aava & Bangin toiminnasta Pirkanmaan alueella. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Piia Raidén

Koulutuksen arviot

73 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
3 tyytyväisyys
1x
1x
0x
1x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.