Miljoonamyyjän myyntiprosessi

Kouluttajana toimii  Jan Ropponen

Unelmoitko suurempien diilien voittamisesta? Hyvä, tämä koulutus on sinua varten.

284,00 € sisältää ALV:n

Kokonaispituus

51 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jan Ropponen haastatteli vuosina 2018-2019 34 kansainvälisen organisaation parhaiten menestyviä myyjiä. Heitä palkitaan Top Performer- ja Presidents Club -matkoilla. Jokaisessa haastattelussa analysoitiin myyjän voittamia ja häviämiä diilejä, jotka olivat minimissään 100 000 euron kokoluokkaa. Analyysin lisäksi tarkasteltiin sitä, mikä erottaa voitetut ja hävityt diilit toisistaan, ja mitkä ovat tärkeimpiä tekijöitä suurten diilien voittamisessa. 
 

Tutkimuksen löydökset ovat julkaistu Miljoonamyyjä -kirjassa ja nyt myös tämän koulutuksen muodossa.  
 

Koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Mikä erottaa voitetun diilin hävitystä 

  • Miten voit tuoda todistetusti toimivia teorioita omaan työhösi 

  • Mitkä ovat tärkeimmät tekijät suurten diilien voittamisessa 
     

Tämä koulutus sopii kaikille myynnin parissa työskenteleville, myyjistä ja suurten myyntitiimien vetäjistä aina yksittäisiin asiantuntijoihin.  

 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Jan Ropponen

Ceo, axend

Jan Ropponen on myynnin modernisointiin erikoistuneen Axendin perustaja ja toimitusjohtaja. Vahvan intohimon myynnin kehittämistä kohtaan omaava Jan on erikoistunut lue lisääauttamaan asiakkaitaan muutosjohtamisessa, ja on myös julkaissut useamman kirjan. Ropponen ei kuitenkaan ainoastaan kirjoita myynnistä, vaan on myös tekemisen asiantuntija, joka toteuttaa teorioitaan asiantuntemuksella käytännössä.   

Koulutuksen arviot

80 %

2 tyytyväisyys
1x
0x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.