Mikä ihmeen profilointi?

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
30 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tiedätkö mitä profilointi käytännössä tarkoittaa ja ymmärrätkö kuinka paljon henkilötietoja voidaankaan yhdistellä toisiinsa?

Mitä ihmettä profilointi tarkoittaa ja mihin sitä oikeasti käytetään tai tarvitaan? Ihmisillä voi olla hyvinkin vääristynyt kuva siitä, mitä profilointi on verrattuna siihen, minkälaisia profiileja ihmisistä itseasiassa koostetaan ja myydään eteenpäin. Profilointiin liittyy myös monia haasteita, joihin yritys törmää, jos tämä haluaa hyödyntää liiketoiminnassaan profilointia. 

Koulutuksessa käydään läpi: 

  • Mitä asiakkaasta saa tallentaa ja miksi 
  • Kenelle profiileja saa jakaa 
  • Turvallisuus, missä tietoa voi säilyttää 
  • Markkinointi haluaa tietää kaiken - mitkä ovat siis haasteet 
  • Kuinka asiakkaalle kerrotaan, mitä tietoja on kerätty 

Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka omassa työssään käsittelevät henkilötietoja ja ovat kiinnostuneita profiloinnista, ja sen tuomista haasteista tietosuojaan. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Leena Kuusniemi

Leena Kuusniemi

Legal Adviser, LL.M., Leegal Oy

Leena Kuusniemi on kokenut teknologiajuristi, jonka intohimona on kertoa kompleksisista juridisista asioista selkeästi ja käytännönläheisesti. Leena on aloittanut uransa lue lisääasianajotoimistoissa ja koko 2000-luvun peli- ja teknologiayritysten juristina. Leenalla on yli 25 vuoden kokemus insinöörien, myyntihenkilöiden ja johdon koulutuksesta. Leena on toiminut eri EU-komission työryhmien jäsenenä (kuluttajansuoja, tietosuoja, alustatalouden sääntely).  Tällä hetkellä Leena on lisäksi Maastrichtin yliopiston instituutin ”European Centre on Privacy and Cybersecurity” Visiting Fellow ja luennoi säännöllisesti tietosuojakoulutuksissa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Leena Kuusniemi

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.