Kuinka esimies voi tukea merkityksellisyyden tunnetta työssä?

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Kari Kanala

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Merkityksellinen työ vaikuttaa sekä yksilön että organisaatioon hyvinvointiin ja menestykseen. Nappaa tästä koulutuksesta Kari Kanalan parhaat vinkit työn merkityksellisyyden lisäämiseen!

Yksi työn mielekkyyteen vaikuttavista tekijöistä on työn merkityksellisyys. Merkityksellistä työtä tekee mielellään, työn tekeminen tuo arvoa tekijälleen ja työn merkityksellisyys motivoi työskentelemään entistä tehokkaammin. Merkityksellinen työ tukee sekä yksilön että organisaation menestystä ja hyvinvointia.

Merkityksellisyyden eteen pitää kuitenkin nähdä vaivaa. Jos työn merkityksellisyys unohtuu tai siitä ei huolehdita työpaikalla, työstä katoaa imu ja intohimo. Työ muuttuu suorittamiseksi ja pidemmällä aikavälillä myös tehokkuus laskee.

Pitkän uran esimies- ja johtotehtävissä tehnyt Kari Kanala tuo esiin merkityksellisen työn elementtejä, kertoo merkityksellisen työn johtamiseen liittyvistä haasteista sekä avaa omaa johtamisfilosofiaansa.

Miksi katsoa koulutus?

  1. Ymmärrät, miten työn merkityksellisyys vaikuttaa työntekoon.
  2. Tunnistat merkityksellisen työn johtamiseen liittyviä haasteita ja sudenkuoppia.
  3. Saat konkreettisia vinkkejä, kuinka voit itse vaikuttaa oman työn merkityksellisyyteen sekä esimiehenä tukea merkityksellisyyden tunnetta työssä.

Koulutuksen sisältö

Merkityksellisyyden tunne työssä
Koulutuksen kokonaiskesto
18 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Kari Kanala

Kari Kanala

Kirkkoherra, Paavalin seurakunta

Kari Kanala toimii kirkkoherrana Paavalin seurakunnassa Helsingissä. Kari on työskennellyt yli 20 vuotta pappina ja hänellä on runsaasti monipuolista kokemusta esimies- ja lue lisääjohtotehtävistä sekä kirkosta että sen ulkopuolelta. Nykyisessä tehtävässään Kari toimii sekä henkilöstöjohtajana työntekijöille että vastaa strategiasta yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kari Kanala

Koulutuksen arviot

84 %

45 tyytyväisyys
19x
17x
8x
1x
0x

Helena Pohto

hyviä konkreettisia esimerkkejä


Mikko Kankaanpää

Selkeä viesti, helppo ymmärtää mitä sanotaan.


Veli-Matti V.

Tälle sanomalle on kyllä helppo sanoa: Amen! Työnsä merkityksellisyyden näkeminen on varmasti avain työn menestykselliseen hoitamiseen ja työssä jaksamiseen.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.