Menestyksen resepti

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Emma Kimiläinen

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
23 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Mistä koostuu menestyksen resepti? Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ota talteen menestyksen resepti ja kilpaurheilija Emma Kimiläisen vinkit stressinhallintaan!

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Palautuminen Stressinhallinta

Kun puhutaan kilpaurheilusta, ei voi olla puhumatta menestyksestä. Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ja mitkä asiat määrittävät onnistumisen paineen alla?  

Kuuntele, mitkä asiat Emma Kimiläisen kokemuksen mukaan johtavat menestykseen, kuinka stressiä tai painetta hallitaan mielemme syövereissä, ja millä elämänhallinnallisilla oivalluksilla riskialtis kilpaurheilu on saatu sovitettua lapsiperhe-elämään.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat ajatuksenruokaa koskien elämänhallintaa. 
  2. Kuulet Emman näkemyksen siitä mitkä asiat johtavat menestykseen. 
  3. Saat konkreettisia urheilussa käytettäviä harjoitteita stressin- ja epävarmuuksien hallintaan.    

Emman tarina ja käytännön vinkit sopivat aivan kaikille, mutta uutta näkökulmaa siitä voivat saada etenkin kunnianhimoiset ja tavoitteelliset uraihmiset. 

Koulutuksen sisältö

Emma Kimiläinen ja menestyksen resepti
Yhteenveto ja kertauskysely

2:22


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
23 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

Kilpa-autoilija ja puhe- sekä media-alan yrittäjä

Emma Kimiläinen on menestynyt autourheilija, joka aloitti ajamisen karting-autolla kolmevuotiaana isänsä innoittamana. Viisivuotiaana Emma ajoi ensimmäiset lue lisääkilpailunsa ja kymmenen vuotta myöhemmin hän siirtyi kartingista pikkuformulaluokkiin. Emma on kohdannut monia vastoinkäymisiä urallaan, mutta hän on aina löytänyt tiensä takaisin ammattilaiseksi. Tällä hetkellä Kimiläinen jahtaa mestaruutta suuren suosion saaneessa maailman ensimmäisessä naisten kansainvälisessä W Series -formulasarjassa, joka ajetaan osittain F1-kilpailuviikonloppuina.       Vaiherikkaan uransa aikana miehisellä alalla Emma on keitetty monissa sopissa, jonka johdosta hän on oppinut mitkä asiat todellisuudessa johtavat menestykseen ja tasapainoon elämässä. Miten tunnetiloja ja elämää hallitaan epävarmoissa ja stressaavissa tilanteissa tai miten lapsiperhe-elämä yhdistetään aikaa vaativaan urheilu-uraan sekä yrittäjyyteen.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Emma Kimiläinen

Koulutuksen arviot

91 %

9 tyytyväisyys
6x
2x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.