Menestyksen resepti

Kouluttajana toimii  Emma Kimiläinen

Sopii kuunteluun

Mistä koostuu menestyksen resepti? Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ota talteen menestyksen resepti ja kilpaurheilija Emma Kimiläisen vinkit stressinhallintaan! Koko kuvaus

196,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

23 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kun puhutaan kilpaurheilusta, ei voi olla puhumatta menestyksestä. Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ja mitkä asiat määrittävät onnistumisen paineen alla?  

Kuuntele, mitkä asiat Emma Kimiläisen kokemuksen mukaan johtavat menestykseen, kuinka stressiä tai painetta hallitaan mielemme syövereissä, ja millä elämänhallinnallisilla oivalluksilla riskialtis kilpaurheilu on saatu sovitettua lapsiperhe-elämään.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Saat ajatuksenruokaa koskien elämänhallintaa. 
  • Kuulet Emman näkemyksen siitä mitkä asiat johtavat menestykseen. 
  • Saat konkreettisia urheilussa käytettäviä harjoitteita stressin- ja epävarmuuksien hallintaan.    

Emman tarina ja käytännön vinkit sopivat aivan kaikille, mutta uutta näkökulmaa siitä voivat saada etenkin kunnianhimoiset ja tavoitteelliset uraihmiset. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Emma Kimiläinen

Emma Kimiläinen

Kilpa-autoilija ja puhe- sekä media-alan yrittäjä

Emma Kimiläinen on menestynyt autourheilija, joka aloitti ajamisen karting-autolla kolmevuotiaana isänsä innoittamana. Viisivuotiaana Emma ajoi ensimmäiset lue lisääkilpailunsa ja kymmenen vuotta myöhemmin hän siirtyi kartingista pikkuformulaluokkiin. Emma on kohdannut monia vastoinkäymisiä urallaan, mutta hän on aina löytänyt tiensä takaisin ammattilaiseksi. Tällä hetkellä Kimiläinen jahtaa mestaruutta suuren suosion saaneessa maailman ensimmäisessä naisten kansainvälisessä W Series -formulasarjassa, joka ajetaan osittain F1-kilpailuviikonloppuina.       Vaiherikkaan uransa aikana miehisellä alalla Emma on keitetty monissa sopissa, jonka johdosta hän on oppinut mitkä asiat todellisuudessa johtavat menestykseen ja tasapainoon elämässä. Miten tunnetiloja ja elämää hallitaan epävarmoissa ja stressaavissa tilanteissa tai miten lapsiperhe-elämä yhdistetään aikaa vaativaan urheilu-uraan sekä yrittäjyyteen.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Emma Kimiläinen

Koulutuksen arviot

84 %

68 tyytyväisyys
32x
23x
9x
3x
1x

Mikko Kankaanpää

Selkeä ja ytimekäs koulutus. Emma kertoi asiat, hyvin selkeästi.


Tuukka Seger

Käytännönläheisiä neuvoja, varmasti tulee l käytettyä!


Marina Salenius

Minulle arvot ovat pohjana eivätkä vain liitele jossain. Tämän vuosi vain 3tähteä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.