Meidän jengi

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Kouluttajana toimii Tero Karhu

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
37 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten luodaan kannustava, itseohjautuva ja eteenpäin liikkuva tiimi? Tero Karhulla on vastaus näihin kysymyksiin!

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Toimiva joukkue ja hyvä yhteishenki koostuvat yksilöistä, jotka kokevat tulevansa nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään, ja tuntevat työllään olevan merkitystä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Mutta miten toimiva joukkue rakennetaan? Miten saavutetaan valmiimpi tiimi, ja päästään yhdessä kohti tavoitteita?  

Näihin kysymyksiin kaivataan työpaikoilla vastauksia ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Koronapandemia on muuttanut työelämää monilla aloilla ja työn murros etenee vauhdilla.  

Tämä koulutus tarjoaa: 

  • Valmiuksia työntekijöille kehittää itseohjautuvuutta
  • Työyhteisöille apua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin sopeutumiseen
  • Työkaluja itseohjautuvan ja kannustavan työilmapiirin rakentamiseen 

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka ovat osa (työ)joukkuetta, ja kaikille, jotka haluavat kehittää työyhteisöstään teidän jengin.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tero Karhu

Tero Karhu

Toimittaja, media-alan opettaja ja kouluttaja

Tero Karhu on toimittaja, urheiluselostaja ja pelaajauransa lopettanut jalkapalloilija. Hän oli pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja, ja nyt hän auttaa lue lisäätyöyhteisöjä laittamaan jenginsä kuntoon! 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tero Karhu

Koulutuksen arviot

75 %

8 tyytyväisyys
3x
2x
2x
0x
1x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.