Meidän jengi

Opiskele yksin tai yhdessä

Kouluttajana toimii  Tero Karhu

Sopii kuunteluun

Miten luodaan kannustava, itseohjautuva ja eteenpäin liikkuva tiimi? Tero Karhulla on vastaus näihin kysymyksiin!

Kokonaispituus

37 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Toimiva joukkue ja hyvä yhteishenki koostuvat yksilöistä, jotka kokevat tulevansa nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään, ja tuntevat työllään olevan merkitystä yhteisten päämäärien saavuttamiseksi. Mutta miten toimiva joukkue rakennetaan? Miten saavutetaan valmiimpi tiimi, ja päästään yhdessä kohti tavoitteita?  

Näihin kysymyksiin kaivataan työpaikoilla vastauksia ehkä enemmän kuin koskaan aiemmin. Koronapandemia on muuttanut työelämää monilla aloilla ja työn murros etenee vauhdilla.  

Tämä koulutus tarjoaa: 

  • Valmiuksia työntekijöille kehittää itseohjautuvuutta
  • Työyhteisöille apua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin sopeutumiseen
  • Työkaluja itseohjautuvan ja kannustavan työilmapiirin rakentamiseen 

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka ovat osa (työ)joukkuetta, ja kaikille, jotka haluavat kehittää työyhteisöstään teidän jengin.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tero Karhu

Toimittaja, media-alan opettaja ja kouluttaja

Tero Karhu on toimittaja, urheiluselostaja ja pelaajauransa lopettanut jalkapalloilija. Hän oli pelipaikaltaan puolustava keskikenttäpelaaja, ja nyt hän auttaa työyhteisöjä laittamaan jenginsä kuntoon! 

Koulutuksen arviot

80 %

12 tyytyväisyys
5x
4x
2x
0x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Reijo L.

monipuolinen ja paljon käytännön esimerkkejä sisältävä. ytimekkäät osa-alueet.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.