Matkailijan esteetön palvelupolku

Kouluttajana toimii  Sanna Kalmari

Oletko koskaan tarkastellut palvelupolkuanne esteettömyyden näkökulmasta? Jos et, katso tämä koulutus ja ala hommiin!

145,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

20 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Esteetön matkailu on yksi eniten kasvavista matkailun muodoista ja noin 25 % kaikista matkailijoista tarvitsee matkoillaan esteettömiä palveluita. Asiakkaan esteetön matka onnistuu vain, jos esteettömyys toteutuu palvelupolun jokaisessa vaiheessa. Tässä koulutuksessa tarkastellaan asiakkaan palvelupolkua matkan eri vaiheissa aina matkaunelman syntymisestä matkan jälkeiseen aikaan. Opit, mitä jokainen palvelupolun varrella oleva yritys tai yksittäinen henkilö voi omalta osaltaan tehdä esteettömän kokemuksen mahdollistamiseksi.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät… 

  • Millainen potentiaali esteettömyyttä tarvitsevissa asiakkaissa on yrityksellenne 
  • Mitä voit tehdä omalta osaltasi esteettömän kokemuksen mahdollistamiseksi  
  • Miten tarkastella palvelupolkuja esteettömyyden näkökulmasta 

Koulutus sopii palveluita tuottaville yrityksille ja heidän työntekijöilleen. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Sanna Kalmari

Sanna Kalmari

Esteettömän matkailun asiantuntija, Tmi Palmuasema

Sanna Kalmari on Suomen suosituimman esteettömän matkailun tietolähteen, matkablogi Palmuaseman ylläpitäjä ja esteettömän matkailun asiantuntija. Harvinaisen lue lisääSMA-lihassairautensa vuoksi Sanna ei ole koskaan pystynyt kävelemään. Siksi osa Sannaa on sähköpyörätuoli. Renkaat, jotka antavat hänelle mahdollisuuden kiertää pitkin maailman rantoja.   Sanna on vaikeavammainen, mutta hän on paljon muutakin; sosionomi, matkailuvirkailija, kirjoittaja, yrittäjä, kouluttaja, matkanjohtaja ja elämästä innostuja. Sanna rakastaa lämpöä, aurinkoa ja kauneudesta mykistymistä. Sanna oli ehdolla vuoden 2018 Finnish Travel Galassa Vuoden Matkailuvaikuttajaksi. Vuonna 2022 hän sai yli kymmenen vuotta jatkuneesta työstään kunniamaininnan Esteetön Suomi -kilpailussa.   

Kaikki kouluttajan koulutukset Sanna Kalmari

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.