Markkinoinnin tunnistettavuus sosiaalisessa mediassa

Katsottavissa 1.10. asti

Kouluttajana toimii  Sakari Salonen

Sopii kuunteluun

Mitä tarkoitetaan digimarkkinoinnin tunnistettavuudella? Miten yritys saa markkinoida sosiaalisessa mediassa? Mitkä ovat juridiset periaatteet yrityksen kaupallisissa yhteistöissä? Koko kuvaus

Kokonaispituus

19 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Maailmaa on muuttunut. Somen ja digikanavien kohderyhmä on uusi ja tieto leviää salamannopeasti. Tämä asettaa haasteita yrityksille ja pistää miettimään, että mitä mainossisältöä kannattaa ja mitä taas ei kannata julkaista digikanavissa. Kysymys kuuluu, että miten mainos tulee esittää ja kuinka vastuut jakautuvat yrityksen ja yhteistyökumppaneiden välillä? Tässä saattaa olla monille oppimisen paikka.  
 

Tämä koulutus antaa tärkeitä vinkkejä yrityksen yhteistyöhön brändilähettiläiden ja somevaikuttajien kanssa koskien sosiaalisen median markkinointikanavia. Koulutuksessa käydään läpi yhteistyömarkkinoinnin perusperiaatteita sekä juridisia erityiskysymyksiä vaikuttajamarkkinointiin liittyen. Oikeustapausten avulla opit, että millaisissa tilanteissa mainos on tunnistettu mainokseksi ja milloin taas ei. Koulutus on tarpeen kaikille myynti- sekä markkinointityötä tekeville henkilöille.  
 

Koulutuksessa saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin: 
 

  • Mitä markkinoinnin tunnistettavuus käytännössä tarkoittaa? 

  • Mitkä ovat digitaalisten markkinointivälineen ja kanavan erityispiirteet? 

  • Miten vastuut jakautuvat kaupallisten yhteistöiden kohdalla? 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Sakari Salonen

Asianajaja, osakas, Head of IP, Castren & Snellman

Olen Castrén & Snellmanin Immateriaalioikeudet-palvelun vetäjä. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus immateriaalioikeuksien suojaamisesta, kaupallistamisesta ja puolustamisesta. Olen kokenut oikeudenkäyntijuristi, ja olen edustanut asiakkaita vaativissa patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeuksia koskevissa loukkaustapauksissa sekä markkinointia, kuluttajansuojaa ja sopimusoikeutta koskevissa riita-asioissa. Erikoisalaani kuuluvat lisäksi työsuhdekeksintöjä, liikesalaisuuksia, tuoteväärennöksiä ja teknologiaoikeutta koskevat kysymykset. Minulla on myös vuosien kokemus immateriaalioikeuteen liittyvistä sopimusasioista, kuten lisenssi-, franchising- ja jakelusopimuksista. 

Entisenä jazz-muusikkona pidän esiintymisestä, ja siksi luennoin aktiivisesti immateriaalioikeuteen liittyvistä teemoista. Olen lisäksi julkaissut lukuisia omaan alaani liittyviä artikkeleita ja kirjoitan aktiivisesti toimistomme blogitekstejä.

Koulutuksen arviot

90 %

4 tyytyväisyys
2x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Ville Ferm

Selkeä paketti.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.