Markkinoinnin tunnistettavuus sosiaalisessa mediassa
Katsottavissa 1.10. astiKouluttajana toimii Sakari Salonen
Mitä tarkoitetaan digimarkkinoinnin tunnistettavuudella? Miten yritys saa markkinoida sosiaalisessa mediassa? Mitkä ovat juridiset periaatteet yrityksen kaupallisissa yhteistöissä? Koko kuvaus
Maailmaa on muuttunut. Somen ja digikanavien kohderyhmä on uusi ja tieto leviää salamannopeasti. Tämä asettaa haasteita yrityksille ja pistää miettimään, että mitä mainossisältöä kannattaa ja mitä taas ei kannata julkaista digikanavissa. Kysymys kuuluu, että miten mainos tulee esittää ja kuinka vastuut jakautuvat yrityksen ja yhteistyökumppaneiden välillä? Tässä saattaa olla monille oppimisen paikka.
Tämä koulutus antaa tärkeitä vinkkejä yrityksen yhteistyöhön brändilähettiläiden ja somevaikuttajien kanssa koskien sosiaalisen median markkinointikanavia. Koulutuksessa käydään läpi yhteistyömarkkinoinnin perusperiaatteita sekä juridisia erityiskysymyksiä vaikuttajamarkkinointiin liittyen. Oikeustapausten avulla opit, että millaisissa tilanteissa mainos on tunnistettu mainokseksi ja milloin taas ei. Koulutus on tarpeen kaikille myynti- sekä markkinointityötä tekeville henkilöille.
Koulutuksessa saat vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
-
Mitä markkinoinnin tunnistettavuus käytännössä tarkoittaa?
-
Mitkä ovat digitaalisten markkinointivälineen ja kanavan erityispiirteet?
-
Miten vastuut jakautuvat kaupallisten yhteistöiden kohdalla?
Koulutuksen sisältö
4 oppituntia · 19 min

Asianajaja, osakas, Head of IP, Castren & Snellman
Olen Castrén & Snellmanin Immateriaalioikeudet-palvelun vetäjä. Minulla on yli kymmenen vuoden kokemus immateriaalioikeuksien suojaamisesta, kaupallistamisesta ja puolustamisesta. Olen kokenut oikeudenkäyntijuristi, ja olen edustanut asiakkaita vaativissa patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeuksia koskevissa loukkaustapauksissa sekä markkinointia, kuluttajansuojaa ja sopimusoikeutta koskevissa riita-asioissa. Erikoisalaani kuuluvat lisäksi työsuhdekeksintöjä, liikesalaisuuksia, tuoteväärennöksiä ja teknologiaoikeutta koskevat kysymykset. Minulla on myös vuosien kokemus immateriaalioikeuteen liittyvistä sopimusasioista, kuten lisenssi-, franchising- ja jakelusopimuksista.
Entisenä jazz-muusikkona pidän esiintymisestä, ja siksi luennoin aktiivisesti immateriaalioikeuteen liittyvistä teemoista. Olen lisäksi julkaissut lukuisia omaan alaani liittyviä artikkeleita ja kirjoitan aktiivisesti toimistomme blogitekstejä.
90 %
Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu
Selkeä paketti.