Mainekriisi ovella

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Sanna Ukkola

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kolkuttaako mainekriisi firman ovella? Opi, miten kannattaa toimia jo ennen mainekriisin alkamista ja käännä hankalat tilanteet voitoksi!

Mainekriisi voi olla firmalle kohtalokas. Se voi vahingoittaa firman julkisuuskuvaa ja liiketoimintaa. Viestinnän kannattaa olla kunnossa jo siinä vaiheessa, kun mahdollinen mainekriisi vasta kolkuttelee ovella. “Kerro kaikki heti ja pyydä anteeksi” on tietysti monen kriisiviestijän lempihokema, mutta ihan näin helpolla ei kaikista hankalista tilanteista selviä.

Oikeanlaisella viestinnällä maineriskit voivat kääntyä jopa voitoksi. Tässä koulutuksessa opit, miten toimia ennen mainekriisin alkamista, kriisin aikana ja sen jälkeen. Tiedät myös mikä on pahin virhe, jonka voit tehdä – ja opit välttämään sen. Lisäksi opit, kuinka voit kääntää hankalat tilanteet voitoksesi.

Miksi katsoa koulutus? 

  1.     Ymmärrät, mitä kannattaa ottaa huomioon sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä
  2.     Opit tunnistamaan milloin kannattaa pyytää anteeksi ja miten
  3.     Tiedät, kuinka kohdata toimittajien ja asiakkaiden vaikeat kysymykset ja vastata niihin hankalassa tilanteessa

Koulutuksen sisältö

Mainekriisi ovella
Anteeksipyynnön aika
Viesti sisäisesti, ulkoisesti ja asiakkaalle – hoida jälkipuinti
Koulutuksen kokonaiskesto
14 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Sanna Ukkola

Sanna Ukkola

Toimittaja, juontaja, kolumnisti

Sanna Ukkola on pitkän linjan toimittaja, joka on työskennellyt niin lehdissä kuin televisiossakin. Hänellä on 20 vuoden kokemus journalistin työstä ja median lue lisäätoimintatavoista. Ukkola on työskennellyt tv-toimittajana ja -juontajana muun muassa A-studiossa, Aamu-televisiossa, Pressiklubissa ja Sannikka&Ukkola-ohjelmassa ja kolumnistina Ylellä ja Iltalehdessä.

Kaikki kouluttajan koulutukset Sanna Ukkola

Koulutuksen arviot

76 %

14 tyytyväisyys
5x
3x
5x
0x
1x

Kari L.

Hiukan paistoi taustalta että liittyi media alaan...

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.