Luo turvallinen osallistumisen ilmapiiri

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
14 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Luo turvallinen tila järjestämääsi tapahtumaan tai kokoukseen & taklaa epätasaisuus etä- ja lähiosallistujien väliltä.

Tuntuuko joskus siltä, että vaikka kuinka suunnittelisit tapahtumaasi, osallistujat eivät innostu aiheesta? Kamerat pysyvät kiinni, kysymyksiä ei tule ja kiusallinen hiljaisuus laskeutuu - karmivaa. Hybriditapahtumissa voi olla epätasaisuutta etä- ja lähiosallistujien välillä, mutta asiansa osaava fasilitaattori osaa kääntää tilanteen takaisin raiteilleen.  

Tässä koulutuksessa opit… 

  • Miten luot turvalliset raamit osallistumiselle 
  • Tuet tiedon jakamisen kulttuuria tiimissäsi 
  • Huomioit osallistujat tasapuolisesti 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää kokousten, workshopien tai yhteistyöskentelyn järjestämistä. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiimien vetäjät ja esihenkilöt.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Tuomas Tirkkonen

Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä lue lisääon kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tuomas Tirkkonen

Koulutuksen arviot

89 %

7 tyytyväisyys
4x
2x
1x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.