Luo turvallinen osallistumisen ilmapiiri

Kouluttajana toimii  Tuomas Tirkkonen

Sopii kuunteluun

Luo turvallinen tila järjestämääsi tapahtumaan tai kokoukseen & taklaa epätasaisuus etä- ja lähiosallistujien väliltä.

Kokonaispituus

14 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tuntuuko joskus siltä, että vaikka kuinka suunnittelisit tapahtumaasi, osallistujat eivät innostu aiheesta? Kamerat pysyvät kiinni, kysymyksiä ei tule ja kiusallinen hiljaisuus laskeutuu - karmivaa. Hybriditapahtumissa voi olla epätasaisuutta etä- ja lähiosallistujien välillä, mutta asiansa osaava fasilitaattori osaa kääntää tilanteen takaisin raiteilleen.  

Tässä koulutuksessa opit… 

  • Miten luot turvalliset raamit osallistumiselle 
  • Tuet tiedon jakamisen kulttuuria tiimissäsi 
  • Huomioit osallistujat tasapuolisesti 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, joiden työ sisältää kokousten, workshopien tai yhteistyöskentelyn järjestämistä. Erityisesti tästä koulutuksesta hyötyvät tiimien vetäjät ja esihenkilöt.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tuomas Tirkkonen

Fasilitoija ja valmentaja, Tupu Creative

Tuomas Tirkkonen on fasilitoinut ihmisten välistä yhteistyötä kehittämistyöpajoissa, verkostotapaamisissa ja valmennusprosesseissa kymmenen vuoden ajan. Hänellä on kokemusta muutaman osallistujan kokouksista aina satojen osallistujien tilaisuuksiin lähi-, etä- ja hybriditoteutuksena. Tirkkosen erityisosaamistaan on osallistujalähtöisen toiminnan suunnittelu, matala osallistumisen kynnys sekä kokemuksellisuus etänä ja läsnä. Kouluttajana hänen tavoitteenaan on saada osallistuja oivaltamaan uusia ajatuksia ja soveltamaan niitä suoraan käytännön tilanteisiin. 

Koulutuksen arviot

89 %

7 tyytyväisyys
4x
2x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.