Luo kiinnostavaa sisältöä LinkedIniin

Mitä opit tässä koulutuksessa

“En keksi LinkedIniin mitään kiinnostavaa sisältöä”. Kuulostaako tutulta? Tässä koulutuksessa opit, millaista sisältöä LinkedIniin kannattaa tehdä ja miten löydät omaan asiantuntijuuteesi sopivia aiheita.

LinkedIn on muuttanut monien ihmisten ostokäyttäytymistä. Yhä useampi päätöksentekijä käyttää LinkedIniä päivittäin ja hakee sieltä uusia ideoita omaan tekemiseensä.  

Tämä koulutus sopii erityisesti myyjille, jotka haluavat luoda lisäarvoa sekä nykyisille että potentiaalisille asiakkaille LinkedInin kautta. Tämän koulutuksen avulla opit tuottamaan laadukasta sisältöä LinkedIniin ja varmistat roolisi asiantuntijana ihmisten silmissä. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Tunnet erilaiset tavat tuottaa sisältöä LinkedIniin ja ymmärrät, mikä on juuri sinulle paras tapa tuottaa sisältöä. 
  • Opit keinon, jonka avulla sinulla on jatkuvasti mielessäsi aiheita joista kirjoittaa LinkedIniin 
  • Saat konkreettisia vinkkejä varmistaa, että viestisi leviävät isolle yleisölle 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Samuli Salonen

Samuli Salonen

LinkedIn- & myyntivalmentaja

Samuli Salonen on puhuja, myyjä ja LinkedIn-vaikuttaja yli 10 000 seuraajalla. Samuli hyödyntää LinkedIniä myynnissä työssään Advance B2B:llä lue lisääsekä valmentaa ihmisiä LinkedInin hyödyntämisessä myynnissä ja työnhaussa. Samuli toimii myös asuntosijoittajana.

Kaikki kouluttajan koulutukset Samuli Salonen

Koulutuksen arviot

79 %

27 tyytyväisyys
7x
13x
6x
1x
0x

Nina H.

Selkeä ja kiinnostava


Heini Larros

Olisin kaivannut vähän ekstaktimpaa tietoa kuin kouluttaja tarjosi. Hyvä esimerkki kouluttajan tarjoamasta datasta: "vaatii keskimäärin 17 poustausta, että henkilö ja aihe yhdistetään".

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
18 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö