Löydä oma juttusi – merkityksellinen ja arvojesi mukainen työ

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
5
Koulutuksen kokonaiskesto:
25 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Omien arvojen tunnistaminen johdattaa sinut mielekkään ja merkityksellisen työn äärelle.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Työhyvinvointi Osaamisen sanoittaminen

Kaikki lähtee siitä, että kartoitat omat arvosi ja sen, mikä on sinulle tärkeää ja merkityksellistä. Kun tiedät omat arvosi, vältät turhat harha-askeleet työn etsimisessä. 

Merkitykselliseksi työnsä kokeva ihminen on tyytyväisempi omaan työhönsä ja elämäänsä ylipäätänsä kuin ihminen, joka kokee olevansa “vain töissä”. 

Tämä koulutus auttaa sinua tunnistamaan omat arvosi ja löytämään arvojasi vastaavan työn. 

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Löydä oma juttusi
Koulutuksen kokonaiskesto
25 min
Rosa Nenonen

Rosa Nenonen

Tietokirjailija ja positiivisen psykologian kouluttaja, Pilots Helsinki

Rosa on tietokirjailija, puhuja, positiivisen psykologian harjoittaja. Rosa on opiskellut positiivista psykologiaa New Yorkissa.

Kaikki kouluttajan koulutukset Rosa Nenonen

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Aloita opiskelu ja anna ensimmäinen arvio koulutuksesta.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.