Lisää ansaittua julkisuutta mediaviestinnällä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Paranna mahdollisuuksiasi ansaittuun julkisuuteen! Mitä muita keinoja tähän on kuin tiedote?

Ansaitun julkisuuden tavoittelu mediaviestinnän kautta kannattaa: se on tehokkaampaa ja vaikuttavampaa näkyvyyttä kuin esimerkiksi mainonta – ja lisäksi maksutonta. Moni tavoittelee mediahuomiota eli ansaittua julkisuutta ainoastaan perinteisten pressitiedotteiden avulla. Vaikka tiedote on mediaviestinnän perustyökalu ja uutistoimittajien keskeinen tietolähde, se ei ole läheskään ainoa tapa saada viestinsä läpi lehdistön tai sähköisen median tiukasta seulasta. Itse asiassa tiedote ei useinkaan ole edes tehokkain keino. 

Tämä koulutus kertoo, mitä muita mediaviestinnän keinoja on toimittajien kiinnostuksen herättelyyn.

Saat koulutuksessa vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin: 

  • Miksi ja miten journalisteja kannattaa kontaktoida henkilökohtaisesti?
  • Milloin pressi-infoja kannattaa järjestää?
  • Miten voit hyödyntää sosiaalista mediaa ansaitun julkisuuden saavuttamisessa? 
  • Miten erotut eduksesi kilpailijoistasi? 
  • Miten mediasuhteita luodaan ja millaiset aiheet toimittajia kiinnostavat? 
  • Miten vältät kilpailijoidesi yleisimmät virheet mediaviestinnässä? 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Jaakko Kilpeläinen

Jaakko Kilpeläinen

Viestinnän asiantuntija, viestintätoimisto Näkyy ja Kuuluu

Jaakko Kilpeläinen on työskennellyt muun muassa Suomen Journalistiliiton tiedottajana ja pyörittänyt omaa Näkyy ja Kuuluu -nimistä markkinointitoimistoa. Ennen lue lisäämarkkinointiviestintään hurahtamistaan hänellä oli takanaan kymmenen vuoden ura lehti- ja radiotoimittajana. Näistä lähtökohdista Kilpeläinen avaa mediaviestinnän prosesseja sekä lähettäjän että vastaanottajan näkökulmasta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Jaakko Kilpeläinen

Koulutuksen arviot

90 %

2 tyytyväisyys
1x
1x
0x
0x
0x

Ville Ferm

Todella mielenkiintoinen osio.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
49 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö