Kyberturvallisuuden lyhyt oppimäärä

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
26 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Kyberturvallisuus koskettaa kaikkia, mutta liian harva ymmärtää, mitä ilmiö pitää oikeasti sisällään. Ota kyberturvallisuuden lyhyt oppimäärä haltuun tämän koulutuksen avulla!

Opi seuraavia taitoja

Tietoturva Tietosuoja

Kasvata ymmärrystäsi kyberturvallisuudesta!

Kyberturvallisuus on hienolta kuulostava termi, joka herättää kiinnostusta, mutta jolla maalaillaan myös paljon kauhukuvia. Digitaalisen liiketoiminnan ytimessä työskenteleville termi on tuttu, mutta mitä kauempana digitalisaatiosta ollaan, sitä vähemmän kyberturvallisuudesta ymmärretään tai kuullaan.

Kyberturvallisuudella ja kauhutarinoilla on yhteinen viesti: molemmista puhutaan, koska halutaan saada tärkeä oppi perille, vaikka asia ei ehkä henkilökohtaisesti juuri sillä hetkellä tunnu tärkeältä.

Tässä koulutuksessa kerrotaan, mitä kyberturvallisuus-termin takana oikeasti on. Miksi siitä puhutaan, mitä se oikeastaan meille kaikille tarkoittaa ja onko sillä itselle henkilökohtaista merkitystä. Koulutus sisältää konkreettisia esimerkkejä, jotka koskettavat kaikkia. Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka haluavat ymmärtää paremmin kyberturvallisuuden perusteita ja ilmiötä.

Miksi katsoa koulutus?

  1. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, mistä kyberturvallisuudessa on kyse ja mitä se juuri sinulle ja organisaatiollesi merkitsee. 
  2. Ymmärrät termit: uhka, riski ja tapahtuma. Opit myös, mitä kalastelu, huijaukset ja identiteettivarkaudet tarkoittavat liiketoiminnassa.
  3. Tiedät miten välttyä ongelmilta digitaalisessa maailmassa, osaat siis kyberturvallisuuden alkeet!

Koulutuksen sisältö

Mitä kyberturvallisuudella tarkoitetaan
Tiedolla ja uhkalla on yhteys
Kyberturvallisuus kuntoon
Yhteenveto ja kertauskysely

1:25


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
26 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Pete Nieminen

Pete Nieminen

Kyberturvallisuusasiantuntija

Pete Nieminen on laajalti tunnettu asiantuntija, joka on valittu 11 kertaa Suomen TOP 100 tietotekniikkavaikuttajien joukkoon. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus uusista lue lisääteknologiaratkaisuista, tietohallinnosta, liiketoimintojen kehittämisestä digitalisuuden eri muodoissa ja johtamisesta. Asiantuntijatyön, aktiivisen blogien kirjoittamisen lisäksi hänen mielipiteitään ja tietämystään lainataan usein alan lehdistössä. Uransa aikana Pete on toiminut asiantuntija- ja johtotehtävissä useissa yrityksissä, kuten IBM, BasWare, Enfo, Atea ja Salomaa Group. Lisää osaamista ja verkostoitumista hän on kartoittanut toimimalla Tietotekniikan liitossa (TIVIA) ja Tietoturva ry:ssä (FISA) hallituksessa ja hallituksen puheenjohtajana. Syventääkseen osaamistaan ja kykyään kertoa asioista ymmärrettävästi, hän on hankkinut yli 70 kansainvälistä teknistä sertifiointia ja käynyt useita tietoturvallisuuteen, johtamiseen ja toimintamalleihin liittyvää koulutusta. Työkseen Pete auttaa organisaatioita kehittämään toimintaansa ja palveluitaan tietotekniikan avulla. Hän tekee paljon käytännön tutkimustyötä uusien ja tulevien ratkaisujen osalta, mutta myös perinteisten mallien toimivuuden ja toimintaympäristöjen muutostenhallinnasta.    

Kaikki kouluttajan koulutukset Pete Nieminen

Koulutuksen arviot

92 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
5 tyytyväisyys
4x
0x
1x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.