Kuvaa mainosvideo puhelimella niin kuin PRO!

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
5 min
Aloita maksuton koulutus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Pitäisi saada hieno video, mieluiten heti, ja ilman budjettia totta kai. Tässä koulutuksessa tarjolla a3 vinkkiä, joilla tuotat ammattimaisen videon käden käänteessä millä tahansa puhelimella.

Opi seuraavia taitoja

Video kertoo tuotteestasi tai palvelustasi enemmän, kuin tuhat sanaa. Ei siis ole ihme, että video formaattina kasvattaa jatkuvasti suosiotaan esim. sosiaalisen median markkinoinnissa. Video olisi siis ässä juttu markkinoinnin tueksi – mutta kuka sen osaisi tuottaa? Katso tämä koulutus, ja vastaus kysymykseen on sinä. 

Miten rakennat valaistuksen jo olemassa olevilla tarvikkeilla, varmistat äänenlaadun ja kuvaat videon, jonka katsominen ei aiheuta akuuttia päänsärkykohtausta asiakkaillesi? Tarvitset vain pari hyvää kikkaa takataskuun, puhelimen kameran, ja hieman luovaa tilankäyttöä. 

Tämän koulutuksen jälkeen:  

  • Osaat rakentaa toimivan kuvaustilan videollesi 
  • Tiedät, millaisia apuvälineitä laadukkaan videon tuottamiseen on tarjolla – ja miten selviät ilman hankintoja 
  • Osaat kuvata ammattimaisen videon tuotteestasi tai palvelustasi 

Tämä koulutus sopii kaikille asiantuntijoille, jotka haluavat kuvata sosiaalisessa mediassa hyödynnettävän videon esim. henkilöstä, tilasta tai tuotteesta. Tämän koulutuksen vinkkejä voi hyödyntää, vaikka käytössä olisi vähän kehnommatkin välineet - älypuhelin kameratoiminnolla riittää!  

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta
Lauri Saviharju

Lauri Saviharju

Tekninen Koordinaattori, Videoeditoija, Alma Talent

Kaikki kouluttajan koulutukset Lauri Saviharju

Koulutuksen arviot

100 %

1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.