Kuinka selviät vaativista viestintätilanteista?

Saatavana myös pelkkänä äänenä
Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
17 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Todistus
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Koulutus poistuu Seduosta 1.2. Katso koulutus ennen sitä!

Hankalien asioiden sanominen ei ole koskaan helppoa - vielä vaikeampaa siitä tekee, jos tilanne on kärjistynyt tai vastapuoli ei ole työyhteisön suosikki-ihminen. Työelämän vaikeat viestintätilanteet - hankalan palautteen antaminen, YT:t, konfliktitilanteen selvittäminen - vaativat valmistautumista ja läsnäoloa. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi vaativia viestintätilanteita, mitä ne ovat, mitä niissä tapahtuu tunnetasolla ja miten niissä kannattaa toimia. Koulutuksessa opit, miten purat paineisia tilanteita ja miten omaa vuorovaikutustaan kannattaa säätää tilanteen mukaan.  

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

kouluttaja, tietokirjailija

Olen MTV Uutisten entinen päätoimittaja, sisältöjohtaja ja Moskovan kirjeenvaihtaja. Nykyinen itsenäinen johtajanainen.    Minulla on pitkä kokemus lue lisäävaativista esimiestehtävistä ja haluan jakaa oppimaani. Autan etenemään työelämässä ja löytämään vahvuudet. Vain tuntemalla itsensä voi menestyä. Voin myös kertoa, mitä ei kannata tehdä. Siitäkin on kokemusta. Erityisalaani ovat esimiestyö ja johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Puhun myös mielen voimasta sekä tunnetaidoista.    Väittäisin tietäväni mistä puhun. Olen menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Olen tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anu Kuistiala

Koulutuksen arviot

85 %

22 tyytyväisyys
9x
10x
3x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.