Kuinka selviät vaativista viestintätilanteista?

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Anu Kuistiala

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
17 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Miten varmistat, että vaativat viestintätilanteet onnistuvat?

Hankalien asioiden sanominen ei ole koskaan helppoa - vielä vaikeampaa siitä tekee, jos tilanne on kärjistynyt tai vastapuoli ei ole työyhteisön suosikki-ihminen. Työelämän vaikeat viestintätilanteet - hankalan palautteen antaminen, YT:t, konfliktitilanteen selvittäminen - vaativat valmistautumista ja läsnäoloa. 

Tässä koulutuksessa käydään läpi vaativia viestintätilanteita, mitä ne ovat, mitä niissä tapahtuu tunnetasolla ja miten niissä kannattaa toimia. Koulutuksessa opit, miten purat paineisia tilanteita ja miten omaa vuorovaikutustaan kannattaa säätää tilanteen mukaan.  

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Kuinka selviät vaativista viestintätilanteista?
Koulutuksen kokonaiskesto
17 min
Anu Kuistiala

Anu Kuistiala

kouluttaja, tietokirjailija

Olen MTV Uutisten entinen päätoimittaja, sisältöjohtaja ja Moskovan kirjeenvaihtaja. Nykyinen itsenäinen johtajanainen.    Minulla on pitkä kokemus lue lisäävaativista esimiestehtävistä ja haluan jakaa oppimaani. Autan etenemään työelämässä ja löytämään vahvuudet. Vain tuntemalla itsensä voi menestyä. Voin myös kertoa, mitä ei kannata tehdä. Siitäkin on kokemusta. Erityisalaani ovat esimiestyö ja johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Puhun myös mielen voimasta sekä tunnetaidoista.    Väittäisin tietäväni mistä puhun. Olen menestynyt työelämässä kovalla alalla ja kovassa paineessa. Olen tehnyt työtä, joka on samanaikaisesti kiehtovaa, palkitsevaa ja kuluttavaa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Anu Kuistiala

Koulutuksen arviot

89 %

11 tyytyväisyys
6x
4x
1x
0x
0x

Aloita opiskelu ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.