Kuinka myyt etänä?

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Petteri Niemi

Hinta: maksuton

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
28 min

Todistus, Rajaton käyttö

Aloita maksuton koulutus

Mitä opit tässä koulutuksessa

Haluatko parempia myynnin tuloksia erityisesti etämyyntitilanteissa? Valmistaudu etätapaamiseen oikein, vakuuta asiakas ja hoida kauppa kotiin!

Yritykset ovat havahtuneet etänä tapahtuvan myynnin hyötyihin. Miksi tuhlata aikaa ja resursseja asiakkaan tapaamiseen toimitiloissa, kun saman asian voi hoitaa yhtä hyvin etäyhteyksillä? Parhaimmassa tapauksessa etätapaamiset onnistuvat jopa kotioloista käsin. 

Mutta mitä oikeastaan on muuttunut sen johdosta, että myyntiä tehdään enemmän etänä? Mikä on pysynyt samana? Miten asiantuntija, joka on jonkinasteisessa myyntivastuussa ottaa parhaan hyödyn irti myyntitilanteista? Entä mitä tapahtuu ennen ja jälkeen etämyyntitilanteiden? 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit, mitä tekniikassa kannattaa ottaa huomioon etämyyntitilanteessa. 
  • Opit keräämään relevantit päätöksentekijät etätapaamiseen. 
  • Tiedät, miten annat etänä itsestäsi asiantuntevan kuvan. 
  • Saat parempia tuloksia etämyyntitilanteistasi. 

Tämä koulutus sopii erinomaisesti asiantuntijoille, jotka haluavat parempia myynnin tuloksia erityisesti etäyhteyksien välityksellä. 

Koulutuksen sisältö

Kaikki oppitunnit katsottavissa maksutta

Petteri Niemi

Petteri Niemi

OTM, KTM, Petteri Niemi Consulting

Petteri Niemi on juristi, ekonomi ja yrittäjä.     Liiketoimintani tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut asiakashankinnan haasteisiin ja tarjota ne lue lisääpalveluina asiantuntijayrityksille, jotka haluavat menestyä. Haluan olla mukana tekemässä uudenlaista asiantuntijapalveluiden myyntiä ja markkinointia, joka on digitaalista, asiakaskeskeistä ja eettistä.    Esiintyminen, kommunikaatio ja vaikuttaminen ovat lähellä sydäntäni. Uskon, että nämä taidot erottelevat parhaat asiantuntijat massasta tulevaisuudessa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Petteri Niemi

Koulutuksen arviot

77 %

31 tyytyväisyys
7x
15x
7x
1x
1x

Leena K.

Selkeäsanainen ja innostava kouluttaja

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.