Kuinka johtaa arvolatautunutta työyhteisöä?

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
27 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Rajaton käyttö

Mitä opit tässä koulutuksessa

Millaisia erityispiirteitä arvolatautuneen työyhteisön johtamiseen liittyy? Entä mikä rooli tunteilla on työyhteisössä? Kuuntele Kari Kanalan parhaat johtamisvinkit!

Mistä organisaation arvot löytyvät ja kuinka muodostetaan organisaation tai yrityksen arvolupaus?

Mistä arvolatautuneen työyhteisön johtamisen haasteet syntyvät? Mikä johtajan työssä on tärkeintä?

Tässä koulutuksessa kuulet Kari Kanalan mietteitä arvolatautuneen työyhteisön johtamisesta, työntekijöiden hyvinvoinnin ylläpitämisestä sekä tunteiden roolista työyhteisössä. Opit tunnistamaan arvolatautuneen työyhteisön johtamisen sudenkuoppia sekä saat keinoja toimia tilanteissa, joissa työntekijöiden välillä on arvoristiriitoja. Saat myös vinkkejä, kuinka toimia työntekijänä osana arvolatautunutta työyhteisöä.

Miksi katsoa koulutus?

  •  Opit tunnistamaan arvolatautuneen työyhteisön johtamisen sudenkuoppia.
  •  Saat vinkkejä, mikä johtajan työssä on tärkeintä ja mihin tulisi kiinnittää huomiota.
  •  Saat keinoja toimia tilanteissa, joissa työntekijöiden välillä on arvoristiriitoja.

Koulutuksen sisältö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Kari Kanala

Kari Kanala

Kirkkoherra, Paavalin seurakunta

Kari Kanala toimii kirkkoherrana Paavalin seurakunnassa Helsingissä. Kari on työskennellyt yli 20 vuotta pappina ja hänellä on runsaasti monipuolista kokemusta esimies- ja lue lisääjohtotehtävistä sekä kirkosta että sen ulkopuolelta. Nykyisessä tehtävässään Kari toimii sekä henkilöstöjohtajana työntekijöille että vastaa strategiasta yhdessä seurakuntaneuvoston kanssa.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kari Kanala

Koulutuksen arviot

95 %

29 tyytyväisyys
22x
7x
0x
0x
0x

Mikko Kankaanpää

Karilla on hyvä ulosanti ja rauhoittava sävy äänessä. Menee viesti perille. :)


Helena N.

todella hyvä

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.