Etusivu

Tomi Kaukinen

Tomi Kaukinen

Sarjayrittäjä, keynote speaker, valtakunnan virallinen epäonnistuja, KTM

Tomi Kaukinen kulkee nimellä ”Valtakunnan virallinen epäonnistuja”. Hän on sarjayrittäjä, startup-mentori sekä puhuja. Kaukisen ura on sisältänyt jyrkkiä muutoksia. Lukion väliin jättänyt Kaukinen siirtyi jo varhaisessa teini-iässä raksalle ja sieltä siivoojaksi Tukholman metroon. Parin vuoden kuluttua hän kuitenkin irtisanoutui ja palasi takaisin koulunpenkille, jossa hän suoriutui lukiosta kympin keskiarvolla ja pääsi Tukholman Kauppakorkeakouluun. 

Seuraavat kuusi vuotta Kaukinen työskenteli isoille kansainvälisille investointipankeille, kuten JPMorgan, kunnes elämänkriisi iski jälleen. Kaukinen otti lopputilin ja siirtyi start-up maailmaan. Hän vei yrityksensä muun muassa Espanjaan ja Kaakkois-Aasiaan ja työskenteli maailman isompien mediatalojen kanssa. Tällä kertaa hänet kuitenkin pysäytti vakava uupumus ja masennus. Hän hyppäsi pois omasta firmasta sairaslomalle.  

Nykyään Kaukinen puhuu yrittäjyydestä, itsensä toteuttamisesta sekä uupumuksesta ja on ehdolla vuoden puhujaksi tarinankertoja-kategoriassa. 

 

Kouluttajan koulutukset