Etusivu

Kristiina Komulainen

Kristiina Komulainen

Sovittelija, poliisi, media-alan konkari

Kristiina Komulainen on generalisti, joka on kerännyt henkistä pääomaa liikkumalla työelämän pelikentässä monipuolisesti sekä opiskelemalla. Komulainen on johtanut lukuisia eri projekteja eri kanavilla: tuottajana, ohjaajana ja käsikirjoittajana. Hän on perustanut sekä johtanut radiokanavaa Sanoma Media Finlandissa ja saanut esihenkilötyöstään monia kansallisia palkintoja sekä kansainvälisiä ehdokkuuksia. 

Karismaattisena, suorasanaisena ja mukaansatempaavana puhujana tunnetulla Kristiina Komulaisella on takana tuhansia tunteja esiintymiskokemusta niin sähköisissä medioissa kuin livenä auditorioluennoista suurien ihmismassojen edessä. Komulainen on kouluttanut ihmisiä yritysjohtajista urheilijoihin esiintymään ja onnistumaan vuorovaikutustilanteissa sekä konsultoinut liittyen ryhmädynamiikkaan ja rakenteellisiin muutoksiin organisaatiossa. Tämä nainen toimii tarvittaessa tilannejohtajana. 

Tällä hetkellä Komulainen työskentelee Helsingin poliisilaitoksella vanhempana konstaapelina kunniaan liittyvän väkivallan parissa. Työ poliisina on tuonut laajempaa näkemystä ihmisyyden pimeistä puolista ja haastavista tilanteista. Konfliktien purkaminen ja vastakkainasettelun mekanismien näkeminen on hänen työssään keskiössä. Komulaisella on ilmiömäinen kyky keskittyä käsillä olevaan haasteeseen niin, että sitä on mahdollista tarkkailla useista eri kulmista. 

Kouluttajan koulutukset