Korruptiontorjunta osana vastuullista ja eettistä toimintaa

Kouluttajana toimii  Laila Sivonen

Sopii kuunteluun

Millä tavoin yrityksessä voidaan syyllistyä korruptioon? Mitkä ovat korruption vastaisen toiminnan perusperiaatteet ja käytännöt? Nappaa tästä työkaluja tunnistamiseen ja riskien minimoimiseen! Koko kuvaus

Kokonaispituus

45 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Tänä päivänä vastuullisuudesta puhutaan paljon. Jotta yritys voi toimia vastuullisesti, tulee panostaa korruption tiedostamiseen, tunnistamiseen ja asianmukaiseen torjuntaan. Tiivis tietopaketti korruption torjunnasta liiketoiminnassa.  

Tämän koulutuksen myötä opit: 

  • Mitkä ovat korruption vastaisen toiminnan perusperiaatteet 
  • Miten toimia tilanteissa, joissa korruption vaara on olemassa 
  • Mihin vedetään rajanveto tavanomaisen etuuden ja lahjuksen välillä 
  • Miten itse pystyt varmistumaan siitä, että toimit työssäsi korruptionvastaisesti 

Tämä koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut aiheesta ja haluaa toimia vastuullisesti työssään. Kaikille, jotka työssään yritystoiminnassaan voivat törmätä päätösvallan väärinkäyttöön. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Laila Sivonen

Principal Associate, Roschier, Asianajotoimisto Oy

Laila Sivonen on erikoistunut kaupalliseen riidanratkaisuun sekä corporate compliance & ethics – kysymyksiin. Hänen asiantuntemuksensa kattaa paitsi oikeudenkäynteihin ja välimiesmenettelyihin liittyvät näkökohdat niin myös vaihtoehtoisen riidanratkaisun. Laila on lisäksi neuvonut jo useiden vuosien ajan asiakkaita laajoissa rajat ylittävissä sisäisissä tutkimuksissa väärinkäytös- ja talousrikosepäilyihin liittyen. 

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.