Korruptiontorjunta osana vastuullista ja eettistä toimintaa

Saatavana myös pelkkänä äänenä

Mitä opit tässä koulutuksessa

Millä tavoin yrityksessä voidaan syyllistyä korruptioon? Mitkä ovat korruption vastaisen toiminnan perusperiaatteet ja käytännöt? Nappaa tästä työkaluja tunnistamiseen ja riskien minimoimiseen!

Opi seuraavia taitoja

Tänä päivänä vastuullisuudesta puhutaan paljon. Jotta yritys voi toimia vastuullisesti, tulee panostaa korruption tiedostamiseen, tunnistamiseen ja asianmukaiseen torjuntaan. Tiivis tietopaketti korruption torjunnasta liiketoiminnassa.  

Tämän koulutuksen myötä opit: 

  • Mitkä ovat korruption vastaisen toiminnan perusperiaatteet 
  • Miten toimia tilanteissa, joissa korruption vaara on olemassa 
  • Mihin vedetään rajanveto tavanomaisen etuuden ja lahjuksen välillä 
  • Miten itse pystyt varmistumaan siitä, että toimit työssäsi korruptionvastaisesti 

Tämä koulutus sopii jokaiselle, joka on kiinnostunut aiheesta ja haluaa toimia vastuullisesti työssään. Kaikille, jotka työssään yritystoiminnassaan voivat törmätä päätösvallan väärinkäyttöön. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Laila Sivonen

Laila Sivonen

Principal Associate, Roschier, Asianajotoimisto Oy

Laila Sivonen on erikoistunut kaupalliseen riidanratkaisuun sekä corporate compliance & ethics – kysymyksiin. Hänen asiantuntemuksensa kattaa paitsi oikeudenkäynteihin ja lue lisäävälimiesmenettelyihin liittyvät näkökohdat niin myös vaihtoehtoisen riidanratkaisun. Laila on lisäksi neuvonut jo useiden vuosien ajan asiakkaita laajoissa rajat ylittävissä sisäisissä tutkimuksissa väärinkäytös- ja talousrikosepäilyihin liittyen. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Laila Sivonen

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
45 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö