Tunne liikekumppanisi taustat!

Kouluttajana toimii  Tarja Tudor

Tunne liikekumppanisi! Miksi on tärkeää tuntea omat liikekumppanit ja heidän toimintansa? Entä mitä tämä tarkoittaa käytännön tasolla?

Kokonaispituus

45 min

Oppituntien lukumäärä

8

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Oletko miettinyt mitä termit KYC, Know Your Business Partners ja 3rd party due diligence tarkoittavat käytännön tekemisen tasolla ja mistä velvollisuus vastapuolen tuntemiseen tulee? Tässä koulutuksessa saat yleiskuvan aiheesta kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavan yhtiön näkökulmasta. Vastapuolen taustoihin liittyvät negatiiviset tiedot voivat liittyä esimerkiksi kauppapakotteisiin, rahanpesuun, korruptioon, veronkiertoon tai ihmisoikeusloukkauksiin.    

Kansainvälisesti kauppaa tekeviin yhtiöihin kohdistuva sääntely lisääntyy ja monimutkaistuu. Oikeudellisten ja taloudellisten seuraamuksien lisäksi mainehaitta vaatimusten noudattamatta jättämisestä on ilmeinen. Asiakkaat, toimittajat ja muut liikekumppanit tulee tuntea. Mikä on riittävä taso ja miten tunnistat riskit oikea-aikaisesti? 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti myynnissä, hankinnassa ja niiden eri tukitoiminnoissa työskenteleville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Tarja Tudor

Compliance Director, Metsä Group

Tarja Tudor on kokenut compliance asioiden ja yritysjuridiikan ammattilainen. Hän vastaa Metsä Groupin Compliance & Ethics toiminnosta, jonka päätavoite on kansainvälisesti toimivan konsernin compliance-ohjelman kehittäminen ja jalkauttaminen. Tarja on työskennellyt Metsä Groupissa vuodesta 2016, jota ennen hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus yhtiölakimiehen tehtävistä rakennus- ja teknologiateollisuuden yrityksissä. 

Koulutuksen arviot

80 %

1 tyytyväisyys
0x
1x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.