Tunne liikekumppanisi taustat!

Mitä opit tässä koulutuksessa

Tunne liikekumppanisi! Miksi on tärkeää tuntea omat liikekumppanit ja heidän toimintansa? Entä mitä tämä tarkoittaa käytännön tasolla?

Oletko miettinyt mitä termit KYC, Know Your Business Partners ja 3rd party due diligence tarkoittavat käytännön tekemisen tasolla ja mistä velvollisuus vastapuolen tuntemiseen tulee? Tässä koulutuksessa saat yleiskuvan aiheesta kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavan yhtiön näkökulmasta. Vastapuolen taustoihin liittyvät negatiiviset tiedot voivat liittyä esimerkiksi kauppapakotteisiin, rahanpesuun, korruptioon, veronkiertoon tai ihmisoikeusloukkauksiin.    

Kansainvälisesti kauppaa tekeviin yhtiöihin kohdistuva sääntely lisääntyy ja monimutkaistuu. Oikeudellisten ja taloudellisten seuraamuksien lisäksi mainehaitta vaatimusten noudattamatta jättämisestä on ilmeinen. Asiakkaat, toimittajat ja muut liikekumppanit tulee tuntea. Mikä on riittävä taso ja miten tunnistat riskit oikea-aikaisesti? 

Koulutus on tarkoitettu erityisesti myynnissä, hankinnassa ja niiden eri tukitoiminnoissa työskenteleville. 

Koulutuksen sisältö

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Tarja Tudor

Tarja Tudor

Compliance Director, Metsä Group

Tarja Tudor on kokenut compliance asioiden ja yritysjuridiikan ammattilainen. Hän vastaa Metsä Groupin Compliance & Ethics toiminnosta, jonka lue lisääpäätavoite on kansainvälisesti toimivan konsernin compliance-ohjelman kehittäminen ja jalkauttaminen. Tarja on työskennellyt Metsä Groupissa vuodesta 2016, jota ennen hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus yhtiölakimiehen tehtävistä rakennus- ja teknologiateollisuuden yrityksissä. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Tarja Tudor

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.
Oppituntien lukumäärä:
8
Koulutuksen kokonaiskesto:
45 min

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Todistus
Rajaton käyttö