Kirjanpitäjän uudet taidot

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
55 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Moderni kirjanpitäjä on laaja-alainen talouden asiantuntija ja osaaja. Ota haltuun uusi roolisi taloudellisen tiedon tuottajana ja tulkitsijana.

Kirjanpitäjän rooli on parhaillaan murroksessa ja tulee vaatimaan lähitulevaisuudessa paljon uutta osaamista ulkoisen laskennan asiantuntijuuden lisäksi. 

Koulutuksessa esitellään konkreettisin esimerkein kirjanpitäjän vaikutusmahdollisuudet yrityksen talouden eri osa-alueilla, kuten sisäisessä laskennassa, talouden suunnittelussa ja seurannassa, sekä jatkuvasti enemmän korostuvissa talouden tulkinnassa ja viestinnässä. 

Miksi katsoa koulutus? 

1. Tiedät, millä kaikilla talouden osa-alueilla ja millä työkaluilla moderni kirjanpitäjä voi tukea asiakasyritystä. 

2. Omaksut uuden roolin taloudellisen tiedon tuottajana ja tulkitsijana – miten datasta ja numeroista tuotetaan tietoa yrityksen päätöksenteossa hyödynnettäväksi 

3. Kiinnität kaikessa talousviestinnässä huomiota oikeisiin asioihin ja saat tiedon ymmärrettävästi perille. 

4. Saat paljon konkreettisia vinkkejä kysymyksistä, joita kirjanpitäjän kannattaa esittää talouteen ja yrityksen liiketoimintaan liittyen. 

Koulutus sopii parhaiten kirjanpidon ja ulkoisen laskennan tehtävissä toimivalle, joka haluaa pystyä tuottamaan asiakkaalleen tai muille sidosryhmilleen laaja-alaista lisäarvoa talouden johtamisen näkökulmasta, myös tulevaisuuden toimintaympäristössä. 

Koulutuksen sisältö

Kirjanpitäjän uudet taidot
Talouden analysointi, suunnittelu ja viestintä
Yhteenveto ja kertauskysely

3:21


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
55 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Timo Toivanen

Timo Toivanen

Oivalluttaja, yritysvalmentaja, toimitusjohtaja

Timo on kauppatieteiden maisteri, talouden oivalluttaja, yritysvalmentaja sekä toimitusjohtaja. Hän on yritystalouden moniottelija, jonka intohimona on synnyttää kuulijoilleen lue lisäätalouden oivalluksia. Timo on kokenut yritysvalmentaja, joka on kouluttanut yli 100 yrityksen räätälöidyissä talouden valmennuksessa sekä avoimissa valmennuksissa tuhansille kuulijoille. Timolla on yli 1000 valmennustapahtuman kokemus vuodesta 2008 lähtien. Timo jakaa talouden ilosanomaa ymmärrettävästi ja kuulijat huomioiden, eikä puhu "talousjohtajaa", elleivät kuulijat ole talousjohtajia.   Timon teesit kouluttajana ovat osaa asiasi, vuorovaikutus puree, intouta, rautalangoita ja oivalluta. Timo on positiivinen, energinen ja innostava esiintyjiä, joka tempaa kuulijat mukaan tarinaan.

Kaikki kouluttajan koulutukset Timo Toivanen

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


Osta koulutus ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.