Kiireen kesyttäjä

Opiskele yksin tai yhdessä

Kouluttajana toimii  Simo Levanto

Sopii kuunteluun

Asiantuntijan tärkeintä pääomaa ovat aika ja osaaminen, ja ne kannattaa sijoittaa oikein. Aikaa ei voi hallita, mutta ajankäyttöään voi.

Kokonaispituus

25 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Opiskele yksin tai yhdessä! Tämä koulutus on suunniteltu suoritettavaksi myös tiimin tai parin kanssa. Koulutus sisältää yhdessä suoritettavia syventäviä keskustelu- ja pohdintatehtäviä. Tarvittaessa voit suorittaa koulutuksen myös itseksesi.

Kiire ja multitaskaaminen johtavat sähläämiseen, heikentävät työn laatua ja tappavat hyvinvoinnin. Pirstaleinen asiantuntija- ja tietotyö vaatiikin hyviä itsensä johtamisen valmiuksia. Meidän on usein melko helppo hankkiutua eroon täysin turhasta tekemisestä, mutta se ei läheskään aina riitä. Myös tärkeät asiat pitää osata laittaa keskenään tärkeysjärjestykseen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit itsensä johtamisen perusteita 
  • Tiedät, mitä on ajankäytön hallinta ja saat siihen toimivia vinkkejä 
  • Opit priorisoimaan jo valmiiksi tärkeitä asioita 
  • Tunnistat, mihin asioihin voit vaikuttaa ja miten 

Koulutus soveltuu kaikille tieto- ja asiantuntijatyötä tekeville ja sitä johtaville. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Simo Levanto

Asiantuntijapsykologi, Ilmarinen

Psykologi Simo Levanto on kokenut työelämän ilmiöiden ja pulmien asiantuntija. Hän on toiminut niin henkilöstökonsulttina, työterveyspsykologina kuin valmentajana. Hänen asiantuntemuksensa kattaa johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, muutosten aiheuttamat haasteet, tietotyön kiemurat, stressinhallinnan ja palautumisen, työpaikan sisäisen yhteistyön haasteet ja työhyvinvoinnin. 

 

Simo on kiinnostunut tutkailemaan kaikkea sitä, mikä ohjaa meitä niin työssä kuin yksityiselämässä toimimaan juuri niin kuin me toimimme. Hän on kouluttajana käytännönläheinen ja haastaa mielellään yleisöä pohtimaan asioita uusista näkökulmista. Luvassa on hyvin perusteltua asiaa selkeässä ja innostavassa muodossa. 

Koulutuksen arviot

85 %

108 tyytyväisyys
46x
48x
11x
2x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Susanna Kainulainen-Kuikka

ihan ok


Janne K.

Mukaa muistoinvirkistystä:)


Tommy N.

Erittäin hyvä ja selkeä, eikä liian pitkä tai liikaa toistoa.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.