Kiireen kesyttäjä

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Simo Levanto

Oppituntien lukumäärä:
6
Koulutuksen kokonaiskesto:
25 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Asiantuntijan tärkeintä pääomaa ovat aika ja osaaminen, ja ne kannattaa sijoittaa oikein. Aikaa ei voi hallita, mutta ajankäyttöään voi.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Itseohjautuvuus Ajanhallinta

Kiire ja multitaskaaminen johtavat sähläämiseen, heikentävät työn laatua ja tappavat hyvinvoinnin. Pirstaleinen asiantuntija- ja tietotyö vaatiikin hyviä itsensä johtamisen valmiuksia. Meidän on usein melko helppo hankkiutua eroon täysin turhasta tekemisestä, mutta se ei läheskään aina riitä. Myös tärkeät asiat pitää osata laittaa keskenään tärkeysjärjestykseen. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Opit itsensä johtamisen perusteita 
  • Tiedät, mitä on ajankäytön hallinta ja saat siihen toimivia vinkkejä 
  • Opit priorisoimaan jo valmiiksi tärkeitä asioita 
  • Tunnistat, mihin asioihin voit vaikuttaa ja miten 

Koulutus soveltuu kaikille tieto- ja asiantuntijatyötä tekeville ja sitä johtaville. 

Koulutuksen sisältö

Kiireen kesyttäjä
Yhteenveto ja kertauskysely

0:56


testi
Koulutuksen kokonaiskesto
25 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 145,00 €
Simo Levanto

Simo Levanto

Asiantuntijapsykologi, Ilmarinen

Psykologi Simo Levanto on kokenut työelämän ilmiöiden ja pulmien asiantuntija. Hän on toiminut niin henkilöstökonsulttina, työterveyspsykologina kuin lue lisäävalmentajana. Hänen asiantuntemuksensa kattaa johtamisen ja esimiestyön kehittämisen, muutosten aiheuttamat haasteet, tietotyön kiemurat, stressinhallinnan ja palautumisen, työpaikan sisäisen yhteistyön haasteet ja työhyvinvoinnin.    Simo on kiinnostunut tutkailemaan kaikkea sitä, mikä ohjaa meitä niin työssä kuin yksityiselämässä toimimaan juuri niin kuin me toimimme. Hän on kouluttajana käytännönläheinen ja haastaa mielellään yleisöä pohtimaan asioita uusista näkökulmista. Luvassa on hyvin perusteltua asiaa selkeässä ja innostavassa muodossa. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Simo Levanto

Koulutuksen arviot

89 %

37 tyytyväisyys
19x
15x
3x
0x
0x

Niina V.

Hyvä, selkeä ja mielenkiintoinen kokonaisuus.


Kari L.

Nyt oli paljon asiaa!


Urpu Martikainen

Tästä sai hyviä käytännön vinkkejä ja oivalluksia ajankäytön hallintaan.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.