Myynnin tiedolla johtaminen

Kouluttajana toimii  Kenneth Ståhls

Katso tämä koulutus, ja opi muodostamaan toimivat tunnusluvut tekemisen tueksi.

Kokonaispituus

26 min

Oppituntien lukumäärä

6

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Katso tämä koulutus, ja opi muodostamaan toimivat tunnusluvut tekemisen tueksi. Key Account Managereille suunnattu koulutus toimii myös pohjana kaikille, jotka haluavat lisätä tieto-ohjautuvuutta omassa työssään. Johda itseäsi ja myyntiäsi kohti parempaa tulosta! 

Tämän koulutuksen jälkeen... 

  • Opit tunnistamaan strategisesti tärkeät tavoitteet   
  • Tiedät miten muotoilla tavoitteet konkreettisiksi mittareiksi 
  • Opit hyvän tavoitteen tunnusmerkit 

Tämä koulutus on suunnattu erityisesti Key Account Managereille ja muille myynnin parissa työskenteleville. Tämä koulutus sopii lisäksi kaikille asiakasrajapinnassa työskenteleviä, sekä niille jotka ovat kiinnostuneita tavoiteorientoituneesta työskentelystä.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Kenneth Ståhls

Lead Knowledge Management Advisor, Loihde Analytics Oy

Kenneth Ståhls on pitkän linjan taloushallinnon- ja tiedolla johtamisen ammattilainen, joka on toiminut mm. SOTE-kentällä talouspäällikkönä ja tietojohtamisen vastuuhenkilönä. Kaikki tekeminen Kennethin elämässä liittyy jollain tapaa raportointiin: hän on tuottanut raportteja, ostanut raportteja, myynyt raportteja, selitellyt raportteja, korjannut raportteja ja visualisoinnut raportteja.  Ainoa raportointiin liittyvä asia, jota hän ei juuri ole tehnyt, on niiden hyödyntäminen. Tämä onkin Kennethin intohimon kohde: miten varmistaa, ettei turhia raportteja tuoteta ja että mittarit, jotka valitaan palvelevat päämäärää? 

Koulutuksen arviot

87 %

3 tyytyväisyys
1x
2x
0x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.