Rakenna myyntiä tukeva kulttuuri

Kouluttajana toimii  Minna Ruusuvuori

Mitä täytyy tehdä ennen huippuunsa viritettyjen Key Account -toimenpiteiden suunnittelua? Tehdä pohjatyöt ja rakentaa asiakkuusjohtamista tukeva kulttuuri! Koko kuvaus

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Key Account -ajattelua tukevan yrityksen kulttuuri on asiakaskeskeinen. Tälläisissä yrityksissä ymmärretään asiakkuuksien elinkaaren arvon merkitys liiketoiminnan menestystekijänä ja panostetaan avainasiakkuuksien kasvuun, kehittämiseen ja laadukkaaseen ylläpitoon yhteisen avainasiakasohjelman kautta.  

Key Account -myyntiä tukeva kulttuuri ei synny sattumalta: asiakkuuksien kasvuun panostaminen lähtee ylimmän johdon strategisista valinnoista. Se jalkautuu asiakkuuksista vastaavan organisaation kautta koko organisaation toimintaan kaikkien yhteisenä fokusalueena.  

Tässä koulutuksessa kuulet, millainen organisaatio ja millaiset toimintatavat tukevat Key Account -myyntiä. Opit koulutuksessa esimerkiksi: 

  • millainen on KA-myyntiä tukeva kulttuuri ja johtamistapa 
  • mitkä ovat systemaattisen ja proaktiivisen KAM-organisaation ominaispiirteet 
  • mitä resursseja KA-myynnin tukemiseksi tarvitaan 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Minna Ruusuvuori

Chief Sales & Marketing Officer, Houston Inc.

Minulla on takana noin 20 vuotta vaativissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä erilaisista digitalisaatio-, ohjelmisto- kuin palveluyrityksistäkin.  

Johdan merkityksellisyyteen pohjaten, tavoitteellisella ajattelutavalla yhdistäen sydämen ja pään, tunteet ja järjen. Uskon voimakkaasti, että avain menestykseen on valita joukkueeseen oikeat ihmiset ja tukea heitä menestymään. Tiimillä, joka on täynnä onnellisia ja motivoituneita ihmisiä, voi valloittaa vaikka maailman – ja rakentaa hyviä menestyviä yrityksiä. 

Sydämeni lyö myynnin ja markkinoinnin lisäksi asiakaskokemukselle Koska aihe on lähellä sydäntäni, olen antanut aiheelle viime vuosina paljon aikaa. Taustalla onkin tutkimus Jyväskylän yliopistoon hyvän asiakaskokemuksen anatomiasta yritysten välisessä liiketoiminnassa. Lisätietoa, tutkimusdokumentaatio ja tulokset löytyvät osoitteesta www.asiakaskokemusb2b.fi 

Ihmisenä minua kuvataan usein positiivisena, energisenä ja päättäväisenä. Sally Hogsheadin Howtofascinate.com mukaan olen The People’s Champion. Myers-Briggs Personality -tyypiltäni olen ENTJ

Koulutuksen arviot

87 %

11 tyytyväisyys
5x
5x
1x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Marko Lindholm

Olipa mielen kiintoinen

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.