Ketterä & Hakijaystävällinen Rekrytointiprosessi

Kouluttajana toimii  Hannu Pelli

Haluatte hyvän, osaavan tyypin? Jep - niin kaikki muutkin. Miten ketteröittää rekryprosessia niin, etteivät osaajat karsiudu jo ennen hakemuksen jättämistä? Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

36 min

Oppituntien lukumäärä

9

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Kilpailu osaavista työntekijöistä on kovaa, ja joillakin toimialoilla on suuria haasteita houkutella osaavia työntekijöitä. Huonot rekrytointikokemukset leviävät sosiaalisen median aikakaudella nopeasti ja yrityksen herättämällä työnantajamielikuvalla on valtaisa merkitys osaajien houkuttelussa. 

Yksi tehokkaimmista tavoista erottautua muista kilpailevista yrityksistä ja kasvattaa työantajamielikuvaa on hakijaystävällinen rekrytointiprosessi.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Mitä työnhakijat arvostavat rekrytointiprosessissa
  • Mitä asioita ketterässä prosessissa tulisi ottaa huomioon
  • Miten onnistuneen rekrytointiprosessin kautta voi erottautua kilpailijoista ja lisätä oman yrityksen houkuttelevuutta.  

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille rekrytoinnin parissa työskenteleville, jotka haluavat muokata ja kehittää rekrytointiprosessiaan hakijaystävällisemmäksi.  

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hannu Pelli

Hannu Pelli

Research Consultant @ Taito Research

Hannu Pelli on viimeiset viisi vuotta työnhakijarajapinnassa työskennellyt rekrytoinnin ammattilainen, joka kouluttaa yrityksiä kohti moderneita, ketteriä lue lisääsekä positiivista työnantajamielikuvaa edistäviä rekrytointiprosesseja. Rekrytointiuransa aikana Hannu on tavannut ja haastatellut tuhansia työnhakijoita ja hän kykenee antamaan arvokasta tietoa yrityksille siitä, mitä asioita työnhakijat haluavat nykypäivänä rekrytointiprosessilta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hannu Pelli

Koulutuksen arviot

100 %

3 tyytyväisyys
3x
0x
0x
0x
0x

ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.