Ketterä & Hakijaystävällinen Rekrytointiprosessi

Oppituntien lukumäärä:
9
Koulutuksen kokonaiskesto:
36 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Haluatte hyvän, osaavan tyypin? Jep - niin kaikki muutkin. Miten ketteröittää rekryprosessia niin, etteivät osaajat karsiudu jo ennen hakemuksen jättämistä?

Kilpailu osaavista työntekijöistä on kovaa, ja joillakin toimialoilla on suuria haasteita houkutella osaavia työntekijöitä. Huonot rekrytointikokemukset leviävät sosiaalisen median aikakaudella nopeasti ja yrityksen herättämällä työnantajamielikuvalla on valtaisa merkitys osaajien houkuttelussa. 

Yksi tehokkaimmista tavoista erottautua muista kilpailevista yrityksistä ja kasvattaa työantajamielikuvaa on hakijaystävällinen rekrytointiprosessi.  

Tämän koulutuksen jälkeen tiedät:  

  • Mitä työnhakijat arvostavat rekrytointiprosessissa
  • Mitä asioita ketterässä prosessissa tulisi ottaa huomioon
  • Miten onnistuneen rekrytointiprosessin kautta voi erottautua kilpailijoista ja lisätä oman yrityksen houkuttelevuutta.  

Koulutus sopii erinomaisesti kaikille rekrytoinnin parissa työskenteleville, jotka haluavat muokata ja kehittää rekrytointiprosessiaan hakijaystävällisemmäksi.  

Koulutuksen sisältö

Älä sabotoi starttilaukausta!
Podiumpaikkoja jakamassa
Koulutuksen kokonaiskesto
36 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Hannu Pelli

Hannu Pelli

Research Consultant @ Taito Research

Hannu Pelli on viimeiset viisi vuotta työnhakijarajapinnassa työskennellyt rekrytoinnin ammattilainen, joka kouluttaa yrityksiä kohti moderneita, ketteriä lue lisääsekä positiivista työnantajamielikuvaa edistäviä rekrytointiprosesseja. Rekrytointiuransa aikana Hannu on tavannut ja haastatellut tuhansia työnhakijoita ja hän kykenee antamaan arvokasta tietoa yrityksille siitä, mitä asioita työnhakijat haluavat nykypäivänä rekrytointiprosessilta. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Hannu Pelli

Koulutuksen arviot

100 %

Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty
1 tyytyväisyys
1x
0x
0x
0x
0x

Osta koulutus ja lisää arvostelu ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.