Keskeisimmät boilerplate-lausekkeet

Kouluttajana toimii  Kaisa Fahllund

Ymmärrät, mitä boilerplate-sopimuslausekkeet ovat, ja miksi niitä käytetään. Opit tyypillisimpien boilerplate-lausekkeiden merkityksen ja miksi niiden kanssa kannattaa olla tarkkana. Koko kuvaus

284,00 € sisältää ALV:n

Koulutuksen kokonaiskesto

39 min

Oppituntien lukumäärä

7

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Koulutuksessa opit, mitä boilerplate-sopimusehdot ovat, ja miksi niitä käytetään. Kuulet, miten myyjän ja ostajan intressit eroavat boilerplate-ehtojen osalta, ja miksi ehtojen kanssa kannattaa olla erityisen tarkkana. Koulutuksessa käydään läpi myös tyypillisimpiä boilerplate-lausekkeita ja niihin liittyviä ongelmakohtia.  
 

Koulutuksen katsottuasi ymmärrät: 

  • Mitä boilerplate-lausekkeet ovat? Miksi niitä käytetään?  
  • Miksi boilerplate-lausekkeiden kanssa kannattaa olla tarkkana? 
  • Miten ostajan ja myyjän intressit poikkeavat boilerplate-ehtojen osalta toisistaan?   
  • Mitä tyypillisimmät boilerplate-lausekkeet tarkoittavat?  
     

Koulutus sopii sinulle, joka olet työssäsi tekemisissä sopimusten kanssa. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 284,00 €
Kaisa Fahllund

Kaisa Fahllund

Partner, Berggren Oy

Kaisa Fahllund johtaa Berggren Oy:ssä Legal, Brands & Designs -liiketoimintoja. Kaisalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisten sopimusten laatimisesta ja lue lisääneuvottelemisesta sekä sopimusriidoista.  

Kaikki kouluttajan koulutukset Kaisa Fahllund

Kukaan ei ole vielä arvioinut tätä koulutusta


ja anna siitä arvio ensimmäisenä.

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.