Kehosi kieli kertoo neuvottelussa kaiken

Kouluttajana toimii  Katleena Kortesuo

Tiedätkö mitä kehokielesi kertoo sinusta? Entä mitä kehonkielellisiä seikkoja sinun tulisi ottaa huomioon neuvottelutilanteissa?

Kokonaispituus

46 min

Oppituntien lukumäärä

10

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Videoiden kulutus kasvaa huimaavaa tahtia: on YouTubea, TikTokia ja SnapChatia. Podcastitkin tehdään usein videokuvan kera. Neuvottelut hoidetaan Teamsissa ja Zoomissa, ja seminaarit toteutetaan hybridinä. 

Tarvitsemme siis kehonkieltä enemmän kuin koskaan. Miten toimia, jos jännittää kameraa tai jos ei tiedä, minne kätensä laittaisi? Entä miten pitää ottaa huomioon etä- ja lähiosallistujat? Miten toimin neuvotteluissa, jossa pitää vakuuttaa sekä etänä että livenä?  

Tämä koulutus sopii kaikille, jotka neuvottelevat ja esiintyvät työssään joko livenä tai kameran välityksellä. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Katleena Kortesuo

Tietokirjailija ja kouluttaja, Suomen kallein siivooja

Katleena Kortesuo on palkittu valmentaja ja tietokirjailija, joka tunnetaan napakasta ja humoristisesta otteestaan. Katleena on julkaissut yli 40 tietokirjaa, joista suurin osa käsittelee bisnestä ja viestintää. Hän on kouluttanut työkseen 20 vuoden ajan ministeriöitä, pörssiyhtiöitä, järjestöjä, kuntia ja kaupunkeja. Katleena on erikoistunut esiintymistaitoihin, mediavalmennukseen ja kriisiviestintään. 

Katleena kuvaa itseään lyhytjänteiseksi tyypiksi, joka hahmottaa nopeasti kokonaisuuksia ja tulee toimeen ihmisten kanssa. Hän on parempi toteuttamaan lyhyitä valmennuksia ja nopeita viestintätoimenpiteitä kuin pitkäkestoisia koulutusprojekteja. 

Koulutuksen arviot

84 %

5 tyytyväisyys
3x
1x
0x
1x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


ja lisää arvostelu ensimmäisenä.
Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.