Kehittäminen ja ideointi etänä mutta yhteistyössä – mahdotontako?

Saatavana myös pelkkänä äänenä Saatavana myös pelkkänä äänenä
Tähtiluokitus täytettyStar_StrokedTähtiluokitusta ei ole täytetty

Kouluttajana toimii Elina Yrjölä

Oppituntien lukumäärä:
4
Koulutuksen kokonaiskesto:
17 min

Rahat takaisin -takuu, Todistus, Rajaton käyttö

Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €

Mitä opit tässä koulutuksessa

Etäkehittäminen ja -innovointi voi aluksi olla haastavaa, mutta se on täysin opittavissa oleva taito. Tässä koulutuksessa opit tuntemaan etäkehittämisen haasteita ja saat konkreettisia vinkkejä etätyöskentelyn tueksi.

Tässä koulutuksessa opit seuraavat taidot

Etätyö Innovointi

Jos yritys ei kehity, se ei pysy pitkään hengissä. Siksi etätyön yleistyminen huolettaa monia: tuntuu, että luovuus, kehittäminen ja ideointi onnistuvat kyllä yhdessä ollessa, mutta virtuaaliyhteydet ja yksinolo estävät kehittämisen tykkänään. 

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Maailmassa on valtavasti yrityksiä, jotka ovat toimineet joko kokonaan tai osin virtuaalisesti jo pitkään ja olleet samalla innovatiivisia ja menestyviä. Elina Yrjölä kokoaa tässä yhteen Läsnä etänä -kirjan oppeja ja esimerkkejä elävästä etätyöelämästä.  

Miksi katsoa koulutus? 

  1. Saat työkaluja virtuaaliseen, monipaikkaiseen toiminnan kehittämiseen. 
  2. Pääset hajulle siitä, miksi innovatiivisuus toden totta on mahdollista myös muutoin kuin samassa huoneessa kököttämällä. 
  3. Kuulet kansainvälisiä ja kotimaisia esimerkkejä etäkehittämisen onnistujista. 

Katso tämä koulutus, jos haluat horjuttaa ennakkoluulojasi, vakuuttua etäkehittämisen mahdollisuuksista ja kerätä vinkkejä siihen, miten yrityksesi ei hyydy etänäkään. 

Koulutuksen sisältö

Kehittäminen ja ideointi etänä mutta yhteistyössä – mahdotontako?
Koulutuksen kokonaiskesto
17 min
Osta lisenssi 83€/kk

Lisenssillä saat tämän ja kaikki muut koulutukset rajattomasti käyttöösi.

Osta tämä koulutus 196,00 €
Elina Yrjölä

Elina Yrjölä

yrittäjä, HNY Group

Elina Yrjölä on konsulttiyrittäjä HNY Groupissa. Hän kirjoitti huhtikuussa 2020 yhtiökumppaneidensa Kati Haapakosken ja Anna Niemelän kanssa lue lisääkirjan Läsnä etänä – seitsemän oppituntia työelämästä, jonka Alma Talent kustansi. Kirjan ajatus oli koota koronakeväänä 2020 syntyneen etätyölaboratorion opit yhteen käytännönläheiseksi, erilaisia näkökulmia sisältäväksi paketiksi. Kirja tehtiin yhtä haastattelua lukuun ottamatta kokonaan etätyönä.    Elinalla on pitkä kokemus johtamisesta, esimiestyöstä ja yrittäjyydestä. Häntä kiinnostavat poikkeustilat ja muutokset. HNY Groupissa hän keskittyy erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaisiin mutta työskentelee myös muilla toimialoilla. 

Kaikki kouluttajan koulutukset Elina Yrjölä

Koulutuksen arviot

75 %

16 tyytyväisyys
5x
6x
2x
2x
1x

Kari L.

Aihe ei oíkein innostanut

Miten opiskelen koulutuksia?

Koulutus koostuu lyhyistä videoista, kertauskyselystä sekä muusta opiskelua tukevasta materiaalista. Voit katsoa videoita milloin tahansa, niin monta kertaa kuin haluat. Suoritettuasi koulutuksen saat siitä todistuksen.

Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.
Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80 %. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.
Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.
Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.
Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.