Kehittäminen ja ideointi etänä mutta yhteistyössä

Kouluttajana toimii  Elina Yrjölä

Sopii kuunteluun

Etäkehittäminen ja -innovointi voi aluksi olla haastavaa, mutta se on täysin opittavissa oleva taito. Tässä koulutuksessa opit tuntemaan etäkehittämisen haasteita ja saat konkreettisia vinkkejä etätyöskentelyn tueksi. Koko kuvaus

Kokonaispituus

17 min

Oppituntien lukumäärä

4

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Jos yritys ei kehity, se ei pysy pitkään hengissä. Siksi etätyön yleistyminen huolettaa monia: tuntuu, että luovuus, kehittäminen ja ideointi onnistuvat kyllä yhdessä ollessa, mutta virtuaaliyhteydet ja yksinolo estävät kehittämisen tykkänään. 

Näin ei kuitenkaan tarvitse olla. Maailmassa on valtavasti yrityksiä, jotka ovat toimineet joko kokonaan tai osin virtuaalisesti jo pitkään ja olleet samalla innovatiivisia ja menestyviä. Elina Yrjölä kokoaa tässä yhteen Läsnä etänä -kirjan oppeja ja esimerkkejä elävästä etätyöelämästä.  

Miksi katsoa koulutus? 

  • Saat työkaluja virtuaaliseen, monipaikkaiseen toiminnan kehittämiseen. 
  • Pääset hajulle siitä, miksi innovatiivisuus toden totta on mahdollista myös muutoin kuin samassa huoneessa kököttämällä. 
  • Kuulet kansainvälisiä ja kotimaisia esimerkkejä etäkehittämisen onnistujista. 

Katso tämä koulutus, jos haluat horjuttaa ennakkoluulojasi, vakuuttua etäkehittämisen mahdollisuuksista ja kerätä vinkkejä siihen, miten yrityksesi ei hyydy etänäkään. 

Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Elina Yrjölä

yrittäjä, HNY Group

Elina Yrjölä on konsulttiyrittäjä HNY Groupissa. Hän kirjoitti huhtikuussa 2020 yhtiökumppaneidensa Kati Haapakosken ja Anna Niemelän kanssa kirjan Läsnä etänä – seitsemän oppituntia työelämästä, jonka Alma Talent kustansi. Kirjan ajatus oli koota koronakeväänä 2020 syntyneen etätyölaboratorion opit yhteen käytännönläheiseksi, erilaisia näkökulmia sisältäväksi paketiksi. Kirja tehtiin yhtä haastattelua lukuun ottamatta kokonaan etätyönä. 

 

Elinalla on pitkä kokemus johtamisesta, esimiestyöstä ja yrittäjyydestä. Häntä kiinnostavat poikkeustilat ja muutokset. HNY Groupissa hän keskittyy erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaisiin mutta työskentelee myös muilla toimialoilla. 

Koulutuksen arviot

74 %

24 tyytyväisyys
6x
10x
4x
3x
1x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Kari L.

Aihe ei oíkein innostanut