Kehitä tiimin ryhmädynamiikkaa fasilitoinnin kautta

Sisältää kirjaotteen

Kouluttajana toimii  Mirjami Sipponen-Damonte

Kuinka rakennat luottamusta ja edistät avoimuutta tiimissä? Miten otat erilaiset tiiminjäsenet huomioon?

Kokonaispituus

21 min

Oppituntien lukumäärä

5

Tyytyväisyys
Lisää opintosuunnitelmaan
Todistus
Rajaton käyttö
Mihin koulutus keskittyy

Auta tiimiäsi loistamaan! 

Mitä voit esimiehenä tai tiimin vetäjänä tehdä edistääksesi ryhmän itsenäisyyttä ja kypsyyttä työskennellä yhdessä niin, että kaikki tulevat kuulluiksi, sitoutuvat ja kulkevat yhteen suuntaan? Ryhmän dynamiikkaan vaikuttaminen ei ole helppoa, mutta siihen on konkreettisia keinoja, jotka voit heti ottaa käyttöön. Samalla sinun on oltava valmis antamaan ryhmälle tilaa toimia ja kehittää omaa toimintaa. 

Miksi katsoa koulutus? 

  • Ymmärrät miten omalla roolillasi voit positiivisesti vaikuttaa ryhmän dynamiikkaan. 
  • Saat konkreettisia vinkkejä luottamuksen rakentamiseen ryhmässä. 
  • Saat työkaluja osallistumisen tasapainottamiseen ja jokaisen ryhmän jäsenen vahvuuksien hyödyntämiseen. 
Koko kuvaus

Hanki seuraavat taidot
Kouluttajat
Mirjami Sipponen-Damonte

Sertifioitu ammattifasilitaattori, Toimitusjohtaja, Xpedio Oy

Mirjami Sipponen-Damonte on Xpedion perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on työskennellyt fasilitoinnin ja organisaatioiden kehittämisen parissa 15  vuoden ajan ympäri Eurooppaa – Italiasta ja Suomesta käsin. 

 

Mirjamilla on hallussaan korkeimman tason kansainvälinen fasilitoinnin sertifiointi: Certified Professional Facilitator (CPF)  | Master. Hän  on toiminut  Kansainvälisen fasilitaattoriyhdistyksen (The International Association of Facilitators) globaalin hallituksen jäsenenä, sekä Euroopan & Lähi-Idän  aluejohtajana. Vuonna 2016 Mirjami palkittiin  "Gold Facilitation Impact Award " -tunnustuksella erinomaisesta ja tuloksekkaasta fasilitoinnista. 

 

Mirjami on myös sertifoitunut  Lego® Serious Play® -menetelmän fasilitaattori ja kokenut menetelmän valmentaja. Hän on menestyksekkääsi kehittänyt  LEGO® Serious Play® -menetelmästä sovelluksia erityisesti strategiatyöhön, asiakaskeskeisyyden kehittämiseen sekä keynote-puheenvuorojen oppien jakamiseen ja konkretisointiin. 

 

Mirjami on omistautunut kehittämään fasilitoinnin tunnettuutta, sekä ammattifasilitoinnin taitoja. Hänen taustansa vuorovaikutustaitojen valmentajana sekä rikos- ja riita-asioiden sovittelijana vaikuttanee myös siihen, että fasilitoinnissa Mirjami kiinnittää paljon huomiota ryhmädynamiikkaan, ryhmän sisäiseen vuorovaikutukseen, konfliktien käsittelyyn, sekä psykologisen turvallisuuden luomiseen. 

 

Huhtikussa 2020 ilmestyi Mirjamin kirjoittama  Varmuutta fasilitointiin  -kirja, Alma Talentin julkaisemana.​ 

Koulutuksen arviot

85 %

26 tyytyväisyys
9x
14x
3x
0x
0x

Arvioita antavat ainoastaan opiskelijat, joiden tili on vahvistettu


Juha S.

Hyviä perusasioita nuorelle tiiminvetäjälle/esimiehelle.
Hyvä empaattinen esitys omalta "kovalevyltä" eikä oppikirjasta.


Hanna L.

Lyhyt ja ytimekäs.


Mika A.

Selkeä ja tiivis paketti. Olennaisesta sai kiinni.

Usein kysytyt kysymykset
Koulutuksen päätteeksi on kertauskyselyn aika. Kyselyn avulla voit tarkistaa, mitä olet oppinut. Kun olet läpäissyt kyselyn, saat koulutuksesta todistuksen. Voit tehdä kertauskyselyn niin monta kertaa kuin haluat.

Kertauskyselyn tuloksen on oltava vähintään 80%. Todistus löytyy suoritetun koulutuksen sivulta ja todistuksen voi ladata milloin tahansa.

Todistus on osoitus ahkeruudesta ja osaamisen kehittämisestä, joka voi auttaa sinua erottumaan esimerkiksi työnhaussa. Todistusta voi käyttää osana CV:tä (esim. LinkedIn-sivustolla) tai tulostettuna asiakirjana muiden koulutustodistusten kanssa.

Kyllä voit. Voit kerrata oppitunteja niin monta kertaa kuin haluat. Voit myös ohittaa niitä ja palata niihin myöhemmin. Kun olet suorittanut koulutuksen loppuun, voit uusia koulutuksen tai sen osia halutessasi.

Toivomme tietenkin, että näin ei tapahtuisi. Jos et kuitenkaan ole tyytyväinen koulutukseen, saat rahasi takaisin ilman sitoumuksia 7 päivän kuluessa koulutuksen ostamisesta.